Pararius Huurwoningen

Utrecht

Vredenburgplein

€ 1.790,- en € 1.865 (excl. € 50,- servicekosten per maand)

oplevering
  • 124 - 149 m2 woonoppervlak
  • 4 slaapkamers
  • 11 eengezinswoningen

Beschrijving

OPEN DAG

Kom donderdag 31 januari van 15:30 uur t/m 17:30 uur aan het Vredenburgplein 12 in Utrecht!

Vredenburgplein

Wonen op het dak van Vredenburgplein met uitzicht op de Dom. Hier woon je niet zomaar ergens. Hartje Utrecht, bovenop de nieuwe entree van Hoog Catharijne. Het gezellige centrum van Utrecht ligt aan je voeten. De appartementen en eengezinswoningen zijn zeer ruim en hoogwaardig afgewerkt, met een complete keuken incl. inbouwapparatuur en ingerichte badkamer. Helemaal gloednieuw, per direct beschikbaar. Bovendien perfect bereikbaar. Naast het Centraal Station, met alle bus- en tramverbindingen om de hoek. Vanuit Utrecht bereik je alle hoeken van Nederland. Centraler wonen kan niet.

Kies je eengezinswoning

De eengezinswoningen zijn extra bijzonder. Drie volwaardige woonlagen, met daktuin én dakterras. Midden in de stad, waar vind je dat nog? Je kunt kiezen uit vijf verschillende types, met een woonoppervlakte van 124 tot 149 m2. Altijd vier slaapkamers, een inpandige berging en nog een extra berging in de gemeenschappelijke binnentuin. Natuurlijk is de woning hoogwaardig afgewerkt, met een fraaie badkamer en luxe complete keuken. Buiten genieten doe je op het royale dakterras bij de benedenverdieping en een tweede dakterras op de tweede verdieping. Heerlijk toch? Energiezuinig door zonnepanelen op het dak, opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar jou.

Zonnepanelen

De appartementen hebben de beschikking over tien zonnepanelen en de stadswoningen over acht zonnepanelen. Met deze zonnepanelen wek je stroom op voor eigen gebruik. Dit scheelt aanzienlijk in maandelijkse energiekosten. Voordelen: goed voor het milieu en minder afhankelijk van de energieprijzen.

Parkeren

De woningen zijn niet voorzien van een parkeerplaats. Er bestaat wel de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Complex informatie

Vredenburgplein | Utrecht
11 eengezinswoningen

– Inpandige berging
– Luxe eengezinswoningen
– Met vrij uitzicht
– Winkels op loopafstand
– Vlakbij A2 en A12
– Centrum van Utrecht

- nog een aantal beschikbaar!

+ Toon meer

Tijdlijn

  • start bouw 2017
  • start verhuur september 2018
  • oplevering december 2018

Impressies

Aanbieder

Gevaert Vastgoedbeheer en Beumer Garantiemakelaars