Westergouwe

71 huurwoningen in een nieuw stukje Gouda, beschikbaar vanaf deze zomer!
€ 1.099 - € 1.180 excl. per maand
oplevering
  • 112m² – 124 m² woonopp.
  • woningen & appartementen kamers
  • 71 beschikbaar

Westergouwe

71 huurwoningen in een nieuw stukje Gouda, beschikbaar vanaf deze zomer!
€ 1.099 - € 1.180 excl. per maand
oplevering
  • 112m² – 124 m² woonopp.
  • woningen & appartementen kamers
  • 71 beschikbaar

Beschrijving

Duurzaam wonen Westergouwe | Gouda |

In Westergouwe wordt al heerlijk gewoond sinds 2016. In deze wijk woon je royaal en comfortabel. Met volop ruimte om te sporten, te spelen en te ontspannen. Westergouwe is een echte wijk van nú, waar duurzaam leven vanzelfsprekend is, én makkelijk wordt gemaakt. Vesteda biedt in Westergouwe 71 eengezinswoningen te huur aan.

De woningen
De 71 eengezinswoningen (112m² – 124 m²) hebben een gezellige woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Via de woonkamer kom je in de achtertuin. De open keuken is van Bruynzeel voorzien van moderne inbouwapparatuur.

Via de trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is van alle gemakken voorzien en wordt een prachtige ruimte met een luxe douchehoek met hardglazen douchedeur, wastafel, designradiator en een tweede hangtoilet.

Op de zolder staat de warmte-terugwin balansventilatie en heeft een dakraam. Deze ruimte kan ingericht worden als werkkamer, opslagruimte of bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen.

Duurzaamheid
De woningen hebben een vloerverwarming op de begane grond en eerste etage. Deze voorziening zorgt voor een aangenaam en constant binnenklimaat. Alle woningen krijgen een individuele bodemwarmtepomp (gesitueerd bij de entree) en zijn geheel aardgasloos. Ook zullen er op elke woningen zonnepanelen worden geplaatst.

Groen en blauw
Met zoveel water en natuur in de wijk is er voor kinderen genoeg ruimte om lekker te spelen. Daarnaast worden verspreid door de wijk aantrekkelijke speelvoorzieningen voor verschillende leeftijdscategorieën aangelegd zoals een natuurspeelplek, trapveldje en vissteiger. Vanuit de wijk komen er meerdere ingangen naar het natuur- en recreatiegebied de GroenBlauwe Zone. In dat gebied zelf heerst vooral rust en kunt u gebruik maken van (half-) verharde fiets-, wandel- en struinpaden. Een deel van het natuur- en recreatiegebied is beschermd natuurgebied.

Gelijk gezellig
Westergouwe wordt stapsgewijs ontwikkeld in buurtjes van 50 tot 100 woningen. U woont dus direct in een nette straat en opgeruimde buurt. Zo heeft u gelijk plezier van uw woning en de omgeving. Overlast van bouwverkeer wordt tot een minimum beperkt.

Tijdlijn

  • start bouw 2020
  • start verhuur nu
  • oplevering nu tm eind januari 2021

Impressies

Maps