Pararius is Sleutelsponsor van Stichting HomePlan

In veel landen is een dak boven je hoofd niet vanzelfsprekend.  Bij Pararius zijn we ons daar maar al te goed van bewust. Omdat we vinden dat iedereen op deze wereld een goed, veilig thuis zou moeten hebben, zijn we op zoek gegaan naar een organisatie die dit doel verwezenlijkt. We hebben daarin een perfecte match gevonden met Stichting Homeplan. 

Stichting HomePlan bouwt duurzame, stevige huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuid-Afrika. Ze werken samen met lokale partners en betrekken de toekomstige bewoners bij de bouw. Dit zorgt voor verbondenheid en betrokkenheid, maakt de bewoners trots en geeft een gevoel van zelfvertrouwen. Inmiddels heeft HomePlan al meer dan 4.200 woningen gebouwd. Bij Pararius vinden we het belangrijk dat dit er nog veel meer worden. Daarom steunen we HomePlan sinds januari 2021 als Sleutelsponsor.

Het mooie aan Stichting HomePlan is dat de bouw van een huis onderdeel is van een veel groter programma, gericht op verdere ontwikkeling. Lokale partners helpen dus niet alleen bij de bouw van de huizen, ze begeleiden ook nazorgtrajecten op het gebied van gezondheidszorg, scholing en voedselprogramma’s. Op die manier is een beter thuis het startpunt van een betere toekomst. 

HomePlan heeft al diverse (bouw)projecten uitgevoerd in onder andere Zuid-Afrika, Zimbabwe, Haïti en El Salvador. Ben je benieuwd naar deze projecten en de toekomstige plannen van Stichting HomePlan? Klik dan op onderstaande button.

Jouw steentje bijdragen

Wil je zelf een bijdrage leveren aan veilig onderdak voor arme, kwetsbare gezinnen en kinderen? Je kunt eenvoudig een donatie doen via de website van HomePlan. Met jouw gift draag je direct bij aan een beter leven voor de allerarmsten.