Op deze pagina download je ons logo in verschillende bestandsformaten. Informeer bij je websitehost of neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van ons logo op jouw website.

Welk logo gebruik ik?
Het donkerblauwe logo is het officiële, nieuwe logo van Pararius. Het is in principe de bedoeling dat je dit logo op je website plaatst. Heeft jouw website een donkere achtergrond, dan mag je de witte variant van ons logo gebruiken.

download .SVG

download .PNG

download .SVG

download .PNG

Om het jouw websitebezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, is het aan te raden om een link naar Pararius toe te voegen aan het logo. Je kunt kiezen voor drie verschillende pagina's:

1.

Homepage Pararius. Stuur websitebezoekers in één klik door naar www.pararius.nl.

2.

Makelaarspagina. Je kunt ervoor kiezen om websitebezoekers door te sturen naar jouw makelaarspagina op Pararius. Woningzoekenden en potentiële verhuurders krijgen dan direct een goede indruk van je kantoor en woningaanbod. De url wordt als volgt: www.pararius.nl/makelaars/[STAD]/[NAAM KANTOOR].

3.

Stadspagina. Ben je als makelaar actief in bijvoorbeeld Rotterdam? Dan kun je woningzoekenden ook direct doorsturen naar deze stadspagina op Pararius. De url wordt in dit geval www.pararius.nl/huurwoningen/rotterdam of www.pararius.nl/koopwoningen/rotterdam