Pararius+

Ontvang direct een melding bij nieuw woningaanbod

Waarom Pararius+

In de huidige competitieve woningmarkt kan het lastig zijn om een geschikte huurwoning te vinden. Daarom heeft Pararius een nieuwe dienst ontwikkeld: Pararius+.

Met Pararius+ ontvang je direct een melding zodra er nieuw aanbod wordt geplaatst, zodat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent en meteen kunt reageren op een woning die voldoet aan jouw woonwensen. Met onze slimme filteropties personaliseer je gemakkelijk jouw zoekopdracht. Hierdoor vergroot je jouw kans op een nieuwe woning die volledig voldoet aan jouw wensen.

Pararius+ maakt jouw zoektocht naar de perfecte woning eenvoudiger. Bepaal je woonwensen, maak een zoekopdracht aan en ontvang het nieuwste woningaanbod direct in jouw mailbox. Hierdoor vergroot je de kans om uitgenodigd te worden op een bezichtiging, en is de stap naar jouw nieuwe woningen een stuk dichterbij!

Hoe werkt het?

Stap 1: Bepaal jouw woonwensen. Wij doen de rest.

Plaats je zoekopdracht met jouw woonwensen en wij zorgen ervoor dat we jouw perfecte match vinden. Pararius heeft het aanbod van makelaars door heel Nederland op één plek verzameld. Hierdoor is er elke dag nieuw aanbod beschikbaar, en wordt de kans dat jouw droomwoning ertussen zit een stuk groter!

 

Stap 2: Ontvang directe mails met aanbiedingen die aan jouw wensen voldoen!

Zodra we een match vinden, ontvang je meteen een mail alert. Dit bespaart jou een hoop tijd en stress in jouw zoektocht, omdat jij niet meer dag en nacht alle websites van makelaars in de gaten hoeft te houden.

 

Stap 3: Reageer op jouw perfecte woning en wie weet is deze binnenkort van jou!

Heb je jouw droomwoning gevonden? Reageer dan meteen en vergroot je kans om uitgenodigd te worden voor een bezichtiging. Ben je na de bezichtiging helemaal tevreden? Maak dan snel alles rond bij de makelaar en verhuis naar jouw nieuwe woning!

Over Pararius +

Wat is Pararius+?

Pararius+ is een aanvullende, betaalde dienst waarmee je als eerste op de hoogte wordt gebracht van nieuw aangemeld aanbod. Hierdoor weet je sneller welke nieuwe woningen beschikbaar zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria, waardoor je sneller kan reageren en hierdoor jouw kans op een uitnodiging voor een bezichtiging vergroot. Naast het direct toegestuurd krijgen van nieuw huuraanbod, willen we Pararius+ in de toekomst uitbreiden om jouw zoektocht nog verder te vergemakkelijken!

Hoelang bestaat Pararius+?

Pararius bestaat sinds 2006 en is dé grootste onafhankelijke woningwebsite van Nederland. Pararius+ is een initiatief van Pararius en bestaat sinds juli 2023.

Welke voordelen heeft Pararius+?

Je bent eerder op de hoogte van nieuw aangemeld aanbod. Dat geeft je de mogelijkheid om sneller te reageren en de kans te vergroten dat je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging.

Wanneer is jullie klantenservice beschikbaar?

Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur. Je kunt ons altijd een email sturen op woningzoekers@pararius.nl

Mijn account

Hoe kan ik gebruik maken van Pararius+?

Als je gebruik wilt maken van Pararius+ heb je een account nodig. Je kunt je registreren als je nog geen account hebt, of klik op inloggen.

Maak een zoekopdracht aan in de gewenste woonplaats en filter op je zoekcriteria. Bewaar deze zoekopdracht en kies bij de frequentie van de mailalerts voor direct. Sluit het lidmaatschap af.

Nu word je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe woningen die voldoen aan jouw wensen! Reageer snel om zo je kansen op het vinden van jouw ideale woning te vergroten.

Wat kost Pararius+?

Pararius+ hanteert een proefperiode van 7 dagen voor € 1,00. Zo kan je bepalen of Pararius+ voor jou werkt, voordat je een volledig abonnement afsluit. Na de proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet naar een volledig lidmaatschap voor € 9,50 per maand.

Is er een gratis proefperiode zonder dat ik ergens aan vast zit?

Er is geen gratis proefperiode. We vragen voor de eerste 7 dagen slechts € 1,00. Daarna kost Pararius+ € 9,50 per maand.

Hoe kan ik Pararius+ opzeggen?

Het abonnement is op ieder gewenst moment opzegbaar, ook binnen de proefperiode, met 1 maand opzegtermijn. 
Bijvoorbeeld: Als je opzegt op 20 juli 2023, eindigt Pararius+ op 20 augustus 2023.


Opzeggen van het abonnement kan online in je Pararius account: door in te loggen, en vervolgens naar beheer abonnement te gaan. Klik op je actieve abonnement, kies voor abonnement opzeggen. Het opzeggen is voltooid wanneer je hiervan een bevestiging hebt ontvangen per mail.

Kan ik profiteren van meerdere proefperiodes als ik mij uitschrijf en op een later moment weer inschrijf?

Nee, helaas kan je maar één keer gebruikmaken van de proefperiode. Het is tenslotte om te kijken hoe het bevalt. De proefperiode geldt dus éénmalig. Mocht je op een later moment je weer registreren, dan betaal je meteen het reguliere, maandelijkse abonnementsgeld.

Waarom zou ik een Pararius+ account aanmaken?

Als je Pararius+ afneemt, ben je sneller op de hoogte van nieuw aanbod, dan woningzoekers die dit niet hebben. Zij worden eenmaal per dag op de hoogte gesteld. Pararius+-leden worden meteen gemaild als er nieuw aanbod is aangemeld wat voldoet aan hun criteria.

Waarom zou ik als een van de eerste willen reageren?

In de huidige woningmarkt is de vraag helaas een stuk groter dan het aanbod. Hierdoor krijgen makelaars veel reacties op een huurwoning. Om een keuze te kunnen maken uit de kandidaten, komt het voor dat de makelaar selecteert  op volgorde van binnenkomst van de reacties. In dit geval kan het dan zo zijn dat het een voordeel biedt om er snel bij te zijn (mits je voldoet aan het profiel dat de makelaar zoekt).

Ik wil reageren op een woning, moet ik dan Pararius+ aanschaffen?

Nee, je kan altijd reageren op woningen op Pararius. Pararius+ zorgt er alleen voor dat je het nieuwste woningaanbod in je mail ontvangt, meteen nadat het is aangemeld door de makelaar.

Als ik Pararius+ opzeg, kan ik dan nog wel zoekopdrachten maken en woningen ontvangen in mijn mail?

Jazeker! Pararius biedt altijd de mogelijkheid zoekopdrachten aan te maken en gratis woningen te ontvangen per mail. Echter, zal dit eens per dag zijn en niet telkens nadat er nieuw aanbod online staat.

Kunnen jullie garanderen dat ik met Pararius+ een woning vind?

Dat zouden we graag willen, maar helaas kunnen we dat niet. Naast het feit dat je een woning moet vinden die aan al jouw wensen voldoet, is het altijd de vraag wat voor soort huurder een makelaar voor de woning zoekt. Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar samenstelling van het huishouden, maar ook naar de hoogte van het inkomen.

Ik heb wel een account aangemaakt, maar ik ontvang geen emails. Hoe kan dat?

Er kunnen meerdere redenen zijn waardoor je onze bevestigingsemail niet hebt ontvangen.

Mogelijke redenen zouden kunnen zijn:

  • Er is een spelfout gemaakt in je emailadres. Je kan dit controleren door te checken of je onze verificatie-email hebt ontvangen die we altijd versturen, nadat je je emailadres hebt ingevoerd
  • Check je spamfolder. Het kan zijn dat onze email(s) hierin terecht zijn gekomen
  • Er is iets misgegaan met de betaling

Kom je er via bovenstaand niet uit, neem dan contact met ons op via woningzoekers@pararius.nl. We helpen je graag!

Zoekopdrachten en emailalerts

Hoe maak ik een zoekopdracht aan?

Je maakt een zoekopdracht aan door te zoeken naar je gewenste woonplaats en filter op je zoekcriteria. Hier kan je rechtsboven op 'bewaar zoekopdracht' klikken. Hier kan je kiezen tussen dagelijkse meldingen of directe meldingen als er een woning is aangemeld die aan jouw zoekopdracht voldoet. Als je directe meldingen wilt ontvangen, heb je hier Pararius+ voor nodig.

Hoe kan ik mijn zoekopdracht aanpassen?

Je kan je zoekopdrachten terugvinden in je Pararius account onder het kopje 'zoekopdrachten'. Hier kan je de huidige zoekopdrachten inzien en verwijderen. Het is niet mogelijk om huidige zoekopdrachten aan te passen. Om een nieuwe zoekopdracht aan te maken, zal je naar de gewenste woonplaats moeten zoeken en filteren op je zoekcriteria.

Wat is het verschil tussen dagelijks nieuw aanbod ontvangen of direct?

Op het moment dat je kiest voor nieuw aanbod dagelijks te ontvangen, krijg je een keer per dag een email met het nieuwste aanbod.

Indien je kiest voor Pararius+, ontvang je direct het nieuwste aanbod. Dit stelt je in de gelegenheid om meteen te reageren op een woning, waardoor je de kans vergroot dat je wordt uitgenodigd voor de bezichtiging.

Betalingen

Als ik de betaalmodule heb afgerond, krijg ik dan al meteen woningen in mijn mail?

Ja, maar dit is afhankelijk van het aanbod wat beschikbaar komt. Zodra een woning online geplaatst wordt die aan je zoekopdracht voldoet, ontvang je hier een mail van.

Welke betaalmogelijkeden zijn er bij Pararius+?

De volgende betaalmogelijkheden worden door ons ondersteund:

  • IDeal
  • Credit Card