Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort

Amersfoort

Woningverhuur in Amersfoort en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort is een gerenommeerde franchise-organisatie met vestigingen door heel Nederland. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen bij verhuur en aanhuur van alle soorten residentiële woningen en het beheren van een omvangrijke vastgoedportefeuille. Interhouse Verhuurmakelaars beschikt over een groot netwerk van vraag en aanbod. Iedere vestiging bedient een exclusief werkgebied. Wij zijn dan ook volledig thuis is in de regionale huurwoningmarkt.

Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort bedient de stad Amersfoort en de direct omliggende gemeenten. Een zeer populaire regio om te wonen met talrijke multinationale ondernemingen, een rijk cultureel erfgoed en een hoge kwaliteit van leven.

Interhouse verhuurmakelaars Amersfoort is opgericht op 1 januari 1998 en behoort tot de meest ervaren makelaars in deze nichemarkt. Vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, persoonlijkheid, service en bovenal kwaliteit zijn gegarandeerd!

Als u overweegt een woning te huren, te verhuren, of wellicht het volledige beheer van uw onroerende zaken vertrouwd uit handen te geven, dan bent u bij Interhouse Verhuurmakelaars aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Mareille Piena

Verhuurmakelaar

Kelly Steenbeek

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

van der Duyn van Maasdamlaan

€ 2.295 per maand

Celsiusstraat

€ 2.150 per maand

Plotterweg

€ 900 per maand

Park Boswijk

€ 795 per maand

Ardennen

€ 950 per maand

Ruys de Beerenbrouckstraat

€ 1.195 per maand

Onze vestiging