vanderHulst Verhuurmakelaar

Amersfoort

Woningverhuur in Amersfoort en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Over mij

Debby van der Hulst, met meer dan 25 jaar ervaring in het huren en verhuren van woningen sta ik garant voor excellente kwaliteit. Uw tevredenheid is hierin de maatstaf. Voortdurende scholing zorgt ervoor dat er ingespeeld wordt op de veranderingen in de markt. Ik maak graag een afspraak met u zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Verkoop van uw woning even geen succes?
Een tijdelijke periode naar het buitenland zonder u zorgen te hoeven maken over uw achter te laten woning?
Heeft u er wel eens over nagedacht om uw woning, tijdelijk, te verhuren?

Samen met Van der Hulst Verhuurmakelaar en de meer dan 25 jaar ervaring met betrekking tot de huur en verhuur van woonruimte, slaagt u er zeker in een betrouwbare huurder te vinden die tevreden zal zijn met het gebruik van uw villa, huis of appartement.

Staat uw woning nog te koop en heeft u al een andere woning gekocht? Verhuren via de leegstandswet kan een oplossing bieden. De huurder heeft beperkte huurbescherming en u kunt de huurovereenkomst ontbinden bij verkoop. Van der Hulst Verhuurmakelaar informeert u graag verder over de mogelijkheden.

Van der Hulst Verhuurmakelaar is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Midden Nederland, zoals Amersfoort en omstreken. Het is uw huis dat wordt verhuurd, u bent het dus die de beslissingen neemt!

De praktijk wijst uit dat er talrijke gegadigden voor tijdelijke woonruimte zijn. Van der Hulst Verhuurmakelaar verzorgt, op basis van de door u te verstrekken wensen, de voorselectie van potentiële huurders en stemmen bezichtigingen met u af. Dat werkt tijdbesparend. Het is belangrijk dat u bij de verhuur van eigen 'huis en haard' een goed gevoel heeft. De huurder moet niet alleen bij uw woning passen maar vooral ook bij u!

Overzicht dienstverlening bij verhuur

Kennismaking, opname woning en waardebepaling.
Opdracht tot dienstverlening.
Verhuurstrategie / marketing en promotie.
Informatieverstrekking gegadigden.
Bezichtigingen en begeleiding.
Onderhandelingen.
Huurovereenkomst.
Oplevering van uw woning.
Nazorg.

Van der Hulst Verhuurmakelaar staat in voor een uitstekende behartiging van uw belangen mede dankzij onder meer zorgvuldig opgestelde huurovereenkomsten, veel (juridische) kennis van zaken en een uitgebreid netwerk bij nationale en internationale bedrijven.

Van der Hulst Verhuurmakelaar komt graag bij u langs om u advies te geven over de verhuur van uw woning en de voor- maar ook de nadelen van het verhuren van een woning uit te leggen.

Graag tot ziens!

Wie zijn wij?

Debby van der Hulst

Verhuurmakelaar

Onze vestiging