Amstel Makelaardij o.g.

Amstelveen

Woningverhuur en woningverkoop in Amstelveen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Amstel Makelaardij is het juiste adres voor complete persoonlijke bemiddeling bij koop en verkoop, huur en verhuur alsmede taxaties van onroerend goed. Onze persoonlijke service en directe benadering zorgen ervoor dat veel mensen ons kantoor weten te vinden. Wij adverteren nauwelijks omdat onze beste reclame "mond tot mond" reclame is. En dat dat werkt blijkt wel.

Sinds 1996 houden wij kantoor op onze mooie zichtlokatie in het centrum van Uithoorn. Ons werkgebied is: Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Baambrugge, Badhoevedorp, Cruquius, De Kwakel, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiderbrug, Lijnden, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Rijsenhout, Rozenburg, Uithoorn, Vinkeveen, Vijfhuizen, Waverveen, Weesp, Wilnis en Zwanenburg.

Op verzoek bemiddelen wij ook voor u bij het aanvragen van hypotheek en financiering, en adviseren we u bij het samenstellen van een verzekeringspakket op maat.

Dus bent u op zoek naar een makelaar die echt voor u aan de slag gaat, zoek dan niet verder en bel ons en maak direct een persoonlijke afspraak.

Wie zijn wij?

Frans Vogel

Register makelaar taxateur

Jessica Neves

Makelaar

Steffi van den Heuvel

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Eerste Goudsbloemdwarsstraat 7 A

€ 1.600 per maand

Praamplein 39

€ 1.650 per maand

Zilverschoon 74

€ 275.000 k.k.

Rosa Spierlaan 216

€ 1.500 per maand

Korfstraat 90

€ 620.000 k.k.

Antoon Coolenlaan 41

€ 350.000 k.k.

De Eindhoeve 16

€ 495.000 k.k.

Van Nijenrodeweg 164

€ 235.000 k.k.

Onze vestiging