Pararius Huurwoningen

Amstel Makelaardij o.g., woningverhuur en woningverkoop in Amstelveen en omgeving

Amsterdamseweg 154, 1182 HJ Amstelveen

Toon alle huurwoningen aangeboden door Amstel Makelaardij o.g.

Toon alle koopwoningen aangeboden door Amstel Makelaardij o.g.

Over ons

Amstel Makelaardij is het juiste adres voor complete persoonlijke bemiddeling bij koop en verkoop, huur en verhuur alsmede taxaties van onroerend goed. Onze persoonlijke service en directe benadering zorgen ervoor dat veel mensen ons kantoor weten te vinden. Wij adverteren nauwelijks omdat onze beste reclame "mond tot mond" reclame is. En dat dat werkt blijkt wel.

Sinds 1996 houden wij kantoor op onze mooie zichtlokatie in het centrum van Uithoorn. Ons werkgebied is: Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Abcoude, Amstelhoek, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Baambrugge, Badhoevedorp, Cruquius, De Kwakel, Diemen, Haarlemmermeer, Heemstede, Hoofddorp, Kudelstaart, Leimuiderbrug, Lijnden, Mijdrecht, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Ouderkerk aan de Amstel, Purmerend, Rijsenhout, Rozenburg, Uithoorn, Vinkeveen, Vijfhuizen, Waverveen, Weesp, Wilnis en Zwanenburg.

Op verzoek bemiddelen wij ook voor u bij het aanvragen van hypotheek en financiering, en adviseren we u bij het samenstellen van een verzekeringspakket op maat.

Dus bent u op zoek naar een makelaar die echt voor u aan de slag gaat, zoek dan niet verder en bel ons en maak direct een persoonlijke afspraak.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Frans Vogel
  Frans Vogel
  Register Makelaar Taxateur
 • Jessica Neves
  Jessica Neves
  Makelaar
 • Steffi van den Heuvel
  Steffi van den Heuvel
  Makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Amstel Makelaardij o.g.