Mooi Makelaardij

Amstelveen

Woningverhuur en woningverkoop in Amstelveen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Uw woning verkopen bij een kantoor met deskundigheid en enthousiasme? Wij zijn gevestigd in Amstelveen, hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningen verkopen, woningen aankopen, ontwikkelingen en taxaties. Taxeren is vaak nodig wanneer u een woning aankoopt of voor erfgenamen, belastingdienst, WOZ e. d. .

Ons kantoor zit in Amstelveen en wij zijn met name actief in Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en van Haarlem/Heemstede tot het Gooi.

Al jaren mogen wij , in deze plaatsen, onze klanten helpen met het aankopen, verkopen of taxeren van woningen. Veel woningzoekers uit Amsterdam hebben vaak de wens voor een huis met een tuin. Dan kom je al snel uit in Amstelveen! Maar soms, door werk of familie is de wens daar om naar bijvoorbeeld Haarlem en omgeving te kijken of richting het Gooi. Door onze jarenlange ervaring een ook omdat wij weten hoe het is om daar te wonen, zijn wij goed op de hoogte van de prijzen, ontwikkelingen en leefomstandigheden! Wij denken ideaal voor onze klanten!

De woningmarkt / huizenmarkt is een lastige markt voor particulieren. Als het minder goed gaat met de economie denken veel zoekers dat er geen haast is, fout! Er zijn namelijk meer kapers op de kust voor dat leuke huis! Als de economie aantrekt, stijgt de hoeveelheid woningzoekers! Dus moeten wij sneller in actie voor u komen en daar kan de NVM makelaar Amstelveen goed gebruik maken van zijn interne uitwisselingssysteem!

Het kopen van een woning is waarschijnlijk één van uw grootste financiële verplichtingen die u aangaat en met een woningmarkt die altijd in beweging is, en elk gebied een eigen onderhandelingssystemen heeft adviseren wij u om een makelaar in de arm te nemen!

Een goede makelaar bespaart u namelijk geld en neemt een hoop gedoe voor u uithanden. Wij weten wanneer en vooral hoe we moeten ingrijpen als dat nodig is.

Voor zowel het aankopen als het verkopen van een woning willen wij graag voor u klaar staan.

Onze nieuwste woningen

Valreep 26

€ 300.000 k.k.

Kastanjelaan 187

€ 2.750 per maand

Ida Gerhardtlaan 11

€ 875.000 k.k.

Maimonideslaan 110

€ 550.000 k.k.

Oeverpad 591 PP

€ 485.000 k.k.

Jol 113

€ 565.000 k.k.

Robert Kochstraat 23

€ 540.000 k.k.

Jan van Avesneslaan 10

€ 925.000 k.k.

Thamerhorn 86

€ 450.000 k.k.

Onze vestiging