Pararius Huurwoningen

Partner in real estate, woningverhuur in Amstelveen en omgeving

Amsterdamseweg 128 A, 1182 HH Amstelveen

Toon alle huurwoningen aangeboden door Partner in real estate

Over ons

Voor expats, multinationals en relocation bureaus zoekt Partner in Real Estate gestoffeerde en gemeubileerde woningen in Amsterdam, Amstelveen en directe omgeving.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Remco Postmus voor een intake gesprek. Zijn 15 jaar ervaring in de verhuurbranche garandeert u een taxatie op basis van heldere argumenten. Als u (voor het eerst) uw woning wilt verhuren licht hij vanuit uw persoonlijke situatie de mogelijkheden en wetenswaardigheden toe.

Onze werkwijze is helder. Om te zorgen voor maximale exposure bieden we uw huis of appartement aan via onze eigen website en natuurlijk pararius.

Middels een mailing informeren wij wekelijks HR functionarissen en concurrent collega's over ons huidige aanbod.

Uw huis wordt tevens opgenomen in "housing tours" voor onze eigen klanten. Bovendien bezichtigen we uw woning met klanten van andere gevestigde partijen en met individuele zoekers die ons benaderen.

Zodra we een concreet voorstel ontvangen, wordt dat met u doorsproken en starten wij namens u de onderhandelingen om tot een succesvol resultaat te komen.

Als lid van de Vereniging van Woningbureaus gebruiken we de huurovereenkomsten die specifiek voor onze clienten zijn gemaakt. Zie ook http://www. vvwamsterdam. nl/.

Ten tijde van de incheck stellen we een inspectierapport op en wordt een eventuele inventarislijst gecheckt. In overleg zorgen wij voor het overzetten van de gebruikerslasten. Bij vertrek van de huurder wordt dit uiteraard opnieuw gedaan.

We werken op een "no cure, no pay" basis. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak. Als u wilt kunt u zelf uw huis registreren middels de 'register' knop. We zullen vervolgens contact opnemen.

Partner in Real Estate, your housingpartner.

+ Toon meer