Amstel Property Agency

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Uw betrouwbare makelaar in Amstelveen en Amsterdam

Amstel Property Agency is een dynamische makelaarskantoor met ruim 13 jaar ervaring in de verhuur markt. Wij zijn een gespecialiseerde makelaar in verhuur voor de regio's Amstelveen, Amsterdam maar ook voor heel Nederland. Met een klantgerichte aanpak doen onze makelaars in verhuur net dat extra stapje om te zorgen dat onze klanten maximaal tevreden zijn over onze verhuur service - of het nou gaat om het regelen van expat housing, particuliere huurwoningen of advies van een gespecialiseerde makelaar in verhuur van ons.

Expat verhuur in Amstelveen Wij hebben ons als makelaar mede toegelegd op expat verhuur in Amstelveen, Amsterdam en omstreken. Als u hulp zoekt voor verhuur aan expats in Amstelveen, moet u daarom zeker een keer komen praten bij ons op kantoor. Door jaren ervaring jaren hebben onze makelaars onschatbare kennis voor het ondersteunen van expats en buitenlanders die werken voor corporates in hun zoektocht naar een huurwoning. Expat verhuur is een vak apart en wij hebben ons ontwikkeld tot een expat specialist in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Makelaar verhuur in Amstelveen en Amsterdam, goed gelegen dichtbij Schiphol

De hoofdvestiging van ons makelaarskantoor is in het Amstel Business Park in Amsterdam gevestigd, slechts 15 minuten rijden vanaf Schiphol. Deze geschikte locatie stelt ons goed in staat om onze service als makelaar efficient en effectief uit te oefenen en goed samen te werken met andere makelaars in Amsterdam, waaronder een aantal gerenommeerde makelaars in verhuur die ons snel groeiende netwerk hebben versterkt. Met deze basis zijn we continu de service van ons makelaarskantoor in Amsterdam aan het verbeteren in een sterk veranderende zakelijke omgeving. Onze makelaars zijn goed opgeleid om u te helpen bij expat housing of bij uw zoektocht voor een huurwoning in Amstelveen, Amsterdam en omstreken.

Wie zijn wij?

Ciara Dunne

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Bankrashof 107

€ 1.650 per maand

Saturnus 13

€ 1.850 per maand

Meander 561

€ 400.000 k.k.

Voerman 13

€ 400.000 k.k.

Tweede Oosterparkstraat 209 C

€ 750.000 k.k.

Schierstins 46

€ 1.600 per maand

Hoeksewaard 91

€ 1.175 per maand

Bloedstraat 19

€ 1.750 per maand

Warmoesstraat 51 G

€ 1.700 per maand

Onze vestiging