BenS Makelaars

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Makelaar Amsterdam Hoofddorpplein

Openingstijden

Kantoor: maandag t/m vrijdag van 9.00uur t/m 17.30uur

Zaterdag op afspraak
Telefonisch bereikbaar; BenS Makelaars belt u terug wanneer het u uitkomt!

Een afspraak, vragen of informatie? Bel ons of mail ons gerust.
Even binnenlopen bij ons kantoor kan natuurlijk ook!

Algemene Informatie

BenS Makelaars opende in 2000haar deuren op een uitstekende zicht- en doorlooplocatie aan het Hoofddorpplein in Amsterdam Zuid. Wie het Hoofddorpplein op komt rijden, kan niet meer om ons kantoor heen! Inmiddels heeft het kantoor een goede, vertrouwde reputatie opgebouwd en is het kantoor actief op de gehele Amsterdamse woningmarkt, alsmede de omliggende gemeentes.

Verkoop

Vanuit ons Makelaarskantoor in Amsterdam Zuid bedienen we de gehele Amsterdamse markt. Door de gunstige ligging aan de Ring A-10zijn wij tevens actief in de omliggende gebieden, zoals Amstelveen, Diemen, Badhoevedorp en Ouderkerk aan de Amstel. In alle prijsklassen. Van appartementen, tot eengezinswoningen, herenhuizen en villa’s, het gehele woningaanbod.

Aankoop

Doordat we in de gehele stad en omgeving actief zijn, hebben we een brede kennis op het gebied van de prijzen in de verschillende gebieden. Ook van de bijzonderheden per gebied zijn wij goed op de hoogte. De makelaars van BenS zijn gecertificeerde NVM makelaars met jarenlange ervaring in het vastgoed. Met onze begeleiding bent u verzekerd van deskundig advies. Dus schakel ons gerust in als aankoopmakelaar in Amsterdam en omgeving.

Taxaties

Bent u op zoek naar een realistisch en objectief taxatierapport van uw (toekomstige) woning in Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De gecertificeerde NVM makelaars van BenS stellen voor u een rapport op tegen een concurrerend tarief dat door iedere geldverstrekkende instelling wordt geaccepteerd.

Verhuur

Vanwege de nabijheid van onder andere het World Fashion Center zijn wij een bekend gezicht voor expats. Expats zijn medewerkers van bedrijven die vanuit het buitenland in Nederland komen werken en zich hier voor een bepaalde periode vestigen. Deze groep heeft met name interesse in een huurwoning in plaats van een koopwoning. Daarnaast is er uiteraard ook een grote groep woningzoekenden wiens voorkeur bewust uitgaat naar huren boven kopen om verschillende redenen. Ook voor het vinden van een geschikte huurder voor uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Hypotheken

Het financiële plaatje in deze opsomming van activiteiten mag natuurlijk niet ontbreken. Bij Rodenhuis Financiële Dienstverlening op het Hoofddorpplein kunt u terecht voor advies op het gebied van woningen en alles wat daarbij komt kijken, zoals hypotheken, verzekeringen, pensioenopbouw, etc.

Onze nieuwste woningen

Sint Willibrordusstraat 26 4

€ 399.000 k.k.

Marnixstraat 237 F

€ 260.000 k.k.

Tweede Helmersstraat 33 II

€ 449.000 k.k.

Hoofddorpplein 27 1

€ 450.000 k.k.

Hendrik Soeteboomstraat 43

€ 1.495.000 k.k.

Stoombootweg 8

€ 799.000 k.k.

Aalsmeerweg 123 II

€ 450.000 k.k.

Postjeskade 115 hs

€ 849.000 k.k.

Frankenstraat 27

€ 549.000 k.k.

Onze vestiging