De Nieuwe Amsterdamsche Makelaardij

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Als gerenommeerd kantoor met lidmaatmaatschappen van de NVM en MVA is er een naam hoog te houden. Dankzij een goede, brede organisatie en jarenlange ervaring doen we dat ook.

Onze zoekers worden elke dag via de verschillende methodes zoals post, fax, e-mail voorzien van het jongste aanbod. Dat putten we uit ons eigen NVM uitwisselingssysteem, uit de kranten en via ons uitgebreide persoonlijke netwerk. Mocht het tot een aankoop komen, dan willen we een aangenaam "home coming gevoel" realiseren. Middels een uitgebreide checklist worden alle van belang zijnde factoren nagegaan om tot een weloverwogen koop te komen.

Wanneer we uw object verkopen, willen we zorgdragen voor een snelle, flexibele transactie. Hier maakt een uitgebreide cv van uw pand deel van uit. Elke aspirant koper wordt goed geïnformeerd en tijdens de onderhandelingen halen we het onderste uit de kan.

Ons kantoor heeft tevens veel ervaring op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Een typisch Amsterdams stukje van de markt. We zijn er wekelijks te vinden om ook op dit terrein vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen.

In belang van al die activiteiten hebben we dagelijks contact met het notariaat, Stedelijke Woningdienst Amsterdam, monumentenzorg, de milieudienst, het kadaster en tal van andere organisaties.
Dit doen we allemaal omdat we u graag zo goed mogelijk willen bedienen.

Onze nieuwste woningen

Nieuwendammerkade 28 A6

€ 1.400.000 k.k.

's-Gravenhekje 3 hs

€ 1.895.000 k.k.

Nassaukade 361 II

€ 695.000 k.k.

Rustenburgerstraat 365 3

€ 995.000 k.k.

Onze vestiging