Dutch Housing Centre BV

Amsterdam

Woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Al sinds 1976 zijn wij bemiddelaar voor de huur en verhuur van luxe apartementen en woningen in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, "het Gooi" en Wassenaar / Den Haag. Wij brengen huurder en verhuurder bij elkaar. Dit doen wij voor internationale bedrijven die hier hun medewerkers tijdelijk te werk stellen. Ook kunnen individuele Expats gebruik maken van onze services.

Voor huiseigenaren zijn wij De bemiddelaar als het gaat om het vinden van een betrouwbare huurder in de Expat markt.

Zowel voor huurder als verhuurder bieden wij een full service. Vanaf de zoektocht naar de juiste woning, tot het vertrek uit Nederland zijn wij het aanspreekpunt.

Tijdens de zogenaamde "home search" zal er gekeken worden naar de specifieke eisen van de Expat zoals gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria. Het aanbod is altijd up to date en wij werken samen met alle aanbieders in de markt. Tevens zijn wij lid van de VVW (vereniging van woningbureaus) en te vinden op Pararius. nl

Mocht u geinteresseerd zijn in het verhuren van uw woning dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen bij u langs komen om u stap voor stap te vertellen hoe wij te werk gaan en wat u van ons kunt verwachten. Ook zullen wij u tips en advies geven met betrekking tot huurprijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning. En uiteraard het vinden van een geschikte huurder.

Bent u geinteresseerd in een van onze woningen of wilt u een Home Search inplannen dan kunt u contact opnemen met ons, of gebruik maken van ons aanvraag formulier. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden. Een kort persoonlijk gesprek geeft onze ervaren medewerkers al gauw inzicht in wat u zoekt, en hoe we u zo prettig mogelijk kunnen helpen.

Onze nieuwste woningen

Brede Englaan 6

€ 3.950 per maand

Hectorstraat 34 hs

€ 2.500 per maand

Egelantiersgracht 380

€ 4.500 per maand

Van Ostadestraat 52 III-IV

€ 3.250 per maand

Wouwermanstraat 21 II-III

€ 5.000 per maand

Keizersgracht 718 A

€ 3.000 per maand

Curaçaolaan 19

€ 4.250 per maand

Keizersgracht 749 B

€ 4.250 per maand

Onze vestiging