Pararius Huurwoningen

Grand Apartments Amsterdam, woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Brederodestraat 96 3, 1054 VG Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Grand Apartments Amsterdam

Over ons

Grand Apartments Amsterdam is gespecialiseerd in het verlenen van persoonlijke service aan expats die op zoek zijn naar een huurwoning in en in de omgeving van Amsterdam. Met meer dan 18 jaar ervaring in de branche beschikken wij over de kennis en het netwerk om voor u een geschikte en betrouwbare huurder te vinden.

Wij streven er naar om een unieke persoonlijke service te bieden en ons daarmee te onderscheiden van de concurrentie. Dit doen wij door het runnen van een eerlijk en proactief bedrijf met een team wat zich met hart en ziel inzet. Om kwaliteit te behouden leggen wij de lat hoog, besteden wij aandacht aan details en proberen we altijd te blijven leren.

Ons woningverhuur aanbod staat niet alleen op onze eigen website maar ook op verschilde andere sites zoals Pararius. Natuurlijk maken wij ook gebruik van ons uitgebreide netwerk om uw woning aan een zo breed mogelijk publiek te laten zien.

Bent u eigenaar van een woning waarvan u graag wilt dat wij daar een passende huurder voor vinden? Neem dan contact met ons op.

Ons huidige woning aanbod kunt u terugvinden op www. grandapartments. nl

+ Toon meer

Medewerkers

  • Marja Hilverda
    Marja Hilverda
    Verhuurmakelaar
  • Kimberley Rudman
    Kimberley Rudman
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer