Home of Orange

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Het team van Home of Orange verkoopt, verhuurt en beheert woningen in de regio Groot-Amsterdam. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verklopen, verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Groot-Amsterdam. Daardoor hebben wij uitgebreide kennis van de regionale markt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om klantbeleving, service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 van de 5 sterren uit ruim 100 reviews. En daar zijn wij best een beetje trots op.

Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. Wij doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn: verkopen, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen wij op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
Bij Home of Orange sluiten wij met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten waarin duidelijk en transparant wordt vermeld wat wij van elkaar mogen verwachten. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen wij het uiteraard op.

Onze nieuwste woningen

Stuyvesantstraat 19 3

€ 825.000 k.k.

Heemstedestraat

€ 1.900 per maand

De Kiel

€ 1.750 per maand

VOC-kade

€ 1.950 per maand

Onze vestiging