Home of Orange

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt.
We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio Amsterdam e. o. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om klantbeleving, service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!
Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral servicegerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat.
Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op.

Onze nieuwste woningen

Molenbochtplein

€ 1.175 per maand

Korte Prinsengracht

€ 2.200 per maand

Baetostraat 14 2

€ 375.000 k.k.

De Boeg

€ 2.500 per maand

Keizersgracht

€ 3.950 per maand

Nassaukade 340 A

€ 600.000 k.k.

Klipfontein

€ 2.500 per maand

Memeleiland

€ 3.000 per maand

Pleviersingel 33

€ 499.000 k.k.

Onze vestiging