Pararius Huurwoningen

ISAAK Makelaardij o.g. B.V., woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

C. van Eesterenlaan 1, 1019 JK Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door ISAAK Makelaardij o.g. B.V.

Toon alle koopwoningen aangeboden door ISAAK Makelaardij o.g. B.V.

Over ons

Met zorg en aandacht iets bijzonders tot stand brengen tussen mensen en hun woonwensen. Dan gaat het dus niet alleen maar om vierkante meters of pingelen over een prijs, maar ook en vooral over een persoonlijke sfeer. En meer !


Isaak Makelaardij is met het eerste kantoor begonnen aan de Keizersgracht en is door de persoonlijke aanpak na dertig jaar uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Niet opportunistisch gefocust op die ene transactie, dat ene moment, maar geconcentreerd op de toekomst.


Met het succes, de kennis en faciliteiten groeien ook de ambities. Daarom is al weer wat jaren geleden, het kantoor verhuist naar een grotere locatie op de Oostelijke eilanden. Hiermee hebben wij in de behoeften van onze cliënten voorzien, die zich in dat gebied wilden gaan vestigen, of zoals dat nu veel het geval is daarvandaan terug willen maar de binnenstad.

Bent u nieuwsgierig geworden ? Dan kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van onze medewerkers, die dan bij u langskomen en u hierover graag informeren.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door ISAAK Makelaardij o.g. B.V.