Makelaarsgroep Ameo - Amsterdam Zuid

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Zoekt u een woning in Amsterdam en omgeving, of juist een koper of huurder voor uw woning? In al deze gevallen heeft u een makelaar nodig die de lokale huizenmarkt door en door kent én het beste resultaat voor u uit de onderhandelingen haalt.

Bij Makelaarsgroep AMEO, makelaar voor Amsterdam en omstreken, bent u daarvoor aan het juiste adres. Met vestigingen in Amsterdam-Zuid, Amsterdam-Centrum en Diemen kennen wij de woningmarkt tot op de buurt nauwkeurig. Die expertise op buurtniveau is volgens ons onmisbaar om de marktwaarde van een woning nauwkeurig te kunnen bepalen. AMEO heeft meer dan 15 jaar ervaring met de aankoop, verkoop en taxatie van vastgoed. Inmiddels werken er bij ons acht gecertificeerde Registermakelaars-taxateurs (RMT), van wie er drie beschikken over een certificering voor bedrijfsonroerend goed (B. O. G. ). Een overzicht van al onze medewerkers vindt u hier.

Consultancy

Naast het reguliere makelaarswerk is AMEO als consultant actief op specialistische vastgoedgebieden als fiscale taxaties, huurprijsherzieningen van winkelruimten, WOZ-taxaties en lokale Amsterdamse aspecten zoals splitsingen, samenvoegingen van woningen, erfpacht en canonvergoedingen. Wij brengen graag helderheid in dit soort complexe onderwerpen. Vooraf krijgt u van ons altijd een volledig, onderbouwd en realistisch beeld van de opdracht en de wijze waarop wij dat kunnen uitvoeren.

Uitstekend resultaat

Wij verrichten al onze werkzaamheden op basis van een passende en goed onderbouwde offerte. Hierbij kan sprake zijn van een reguliere courtage, uurtarief of een vaste prijsafspraak. Vaak is dit ook op basis van ‘no cure, no pay’. Een goede samenwerking én een uitstekend resultaat voor de klant staan bij ons voorop, of het nu gaat om aankoop of erfpachtherziening. Wij proberen te allen tijde uw belang zo goed mogelijk te behartigen, zodat u als opdrachtgever meer dan tevreden bent met Makelaarsgroep AMEO als uw adviseur.

U bent van harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend vastgoedadvies; ook komen we graag bij u thuis om de verkoop van uw woning te bespreken.

Onze nieuwste woningen

's-Gravelandse Veer

€ 1.900 per maand

Hodenpijlkade 12

€ 1.500.000 k.k.

Helmholtzstraat 79 2

€ 495.000 k.k.

Borssenburgstraat 25 3

€ 425.000 k.k.

Leliegracht 35

€ 3.350.000 k.k.

Saffierstraat 208

€ 350.000 k.k.

Batterijlaan 27

€ 475.000 k.k.

Voltastraat 12 H

€ 785.000 k.k.

Onze vestiging