NEWCURB Makelaars

Hilversum

Woningverhuur en woningverkoop in Hilversum en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Met NEWCURB makelaardij zijn we gericht op het verbinden van mensen en vastgoed op de best mogelijke manier! Dit doen we in de regio's Amsterdam, het Gooi, Utrecht, en Almere.

We hebben een persoonlijke benadering, ondernemende mindset en zoeken continu naar vernieuwingen om onze woningen nog beter te presenteren. Daarnaast werken we met lokale professionals die de eigen regio goed kennen, de juiste kennis bezitten en een passie hebben voor vastgoed.

We zijn gespecialiseerd in het verhuren van vrije sector woonruimtes in de Randstad, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Met ons netwerk van internationale bedrijven, ingeschreven (expat) kandidaat huurders en moderne werkwijze zetten we ons elke dag weer maximaal in voor onze klanten. We adverteren op de grootste huur- en verkoop woning websites in Nederland en internationaal. Daarnaast screenen we huurders uitgebreid en met gebruik van de nieuwste systemen, waaronder een digitaal WoonDossier met aansluitingen op o. a. het BKR, Mijnoverheid, EDR en een internationale zwarte lijst voor huurders.

Ons makelaarskantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO-makelaar je van goed advies kan voorzien en deze kan onderbouwen.

Wil je een studio, appartement, of huis verhuren? Wij hebben de kennis en juiste aanpak in huis!

Wie zijn wij?

Amando Kuiper

Makelaar

Harry Pollemans

Makelaar

Lodewijk Beuvery

Vastgoedadviseur

Kirsten Adee

Commercieel medewerker

Ewout Jansen

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Noordse Bosje 30

€ 324.000 k.k.

Kedoestraat 28

€ 490.000 k.k.

Weteringsdijk

€ 1.400 per maand

Simon Stevinweg

€ 2.000 per maand

Krammerstraat 8 H

€ 795.000 k.k.

Anne de Vrieslaan 29

€ 650.000 k.k.

Naarderstraat 29 E

€ 470.000 k.k.

Zonnestein 49

€ 425.000 k.k.

Krommepad

€ 2.750 per maand

Onze vestiging