Park Real Estate

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Park Real Estate bemiddelt bij de verhuur van woningen aan expats en multinationals. Of de verhuur nu gemeubileerd of gestoffeerd is, voor korte of langere periodes. Park Real Estate is lid van de VVW, zodoende hebben wij ook een vergunning van de gemeente om huizen te verhuren.

Wij doen waar we goed in zijn: verhuurders en huurders bij elkaar brengen. Met onze vergaande expertise en kennis van de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn wij de perfecte partner voor zowel huurder (vaak een expat) als verhuurder. Onze specialisatie ligt daarom ook in de verhuur van appartementen, voornamelijk in de omgeving van Amsterdam. Of het nu gaat om tijdelijk verhuur of langere termijn, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

We geloven in kwaliteit, uitstekende service, slagvaardigheid en betrouwbaarheid. Daarom werken wij altijd op basis van no cure, no pay.

Het team van Park Real Estate-oprichter Olivier Schorr is jong maar ervaren, dynamisch en internationaal georiënteerd. Daarnaast heeft het team al jaren ervaring in vastgoed en woningverhuur voor expats.

Onze nieuwste woningen

Singel

€ 4.500 per maand

Onze vestiging