Peter Bruin Makelaardij

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Met meer dan dertig jaar ervaring staat Peter Bruin makelaardij voor optimale dienstverlening. Daarbij mag U van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deskundigheid, kennis van de Amsterdamse (en omgeving) onroerendgoedmarkt en het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) staan samen garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Een dienstverlening welk ook nodig zal zijn, want de markt in Amsterdam is wezenlijk anders dan elders in het land, erfpachtvoorwaarden, appartementsrechten, lidmaatschapsrechten coöperatieve verenigingen, de regels van de Stedelijke woningdienst en Bouw & Woningdienst kunnen de markt soms zeer ondoorgrondelijk maken.

Niet alleen leiden wij U probleemloos door deze complexe en ondoorzichtige markt, maar ook met behulp van ons inlevingsvermogen in Uw wensen en persoonlijke voorkeur staan wij U terzijde. Een voor Peter Bruin makelaardij vanzelfsprekende service die ook na het zetten van Uw handtekening nog van toepassing zal zijn.

Wie zijn wij?

Patricia Bruin Mulders

Makelaar

Emile van Gelder

Makelaar

Stephanie Bruin

Makelaar

Rob van Triest

Makelaar

Sam Caster

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Hobbemastraat 4 I

€ 1.350 per maand

Brouwersgracht 41 II

€ 2.475 per maand

Baanbrugsteeg 1 A-C

€ 4.500 per maand

Spuistraat 199 A

€ 1.500 per maand

Singel 40 H

€ 2.500 per maand

Leidsekade 78

€ 835.000 k.k.

Keizersgracht 757 D-III.

€ 1.950 per maand

Brouwersgracht 75 G

€ 2.500 per maand

Prinsengracht 1055 A-I

€ 1.750 per maand

Onze vestiging