Pararius Huurwoningen

Peter Bruin Makelaardij, woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Valeriusplein 22 3, 1075 BH Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Peter Bruin Makelaardij

Toon alle koopwoningen aangeboden door Peter Bruin Makelaardij

Over ons

Met meer dan dertig jaar ervaring staat Peter Bruin makelaardij voor optimale dienstverlening. Daarbij mag U van ons meer verwachten dan de gebruikelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deskundigheid, kennis van de Amsterdamse (en omgeving) onroerendgoedmarkt en het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) staan samen garant voor hoogwaardige dienstverlening.

Een dienstverlening welk ook nodig zal zijn, want de markt in Amsterdam is wezenlijk anders dan elders in het land, erfpachtvoorwaarden, appartementsrechten, lidmaatschapsrechten coöperatieve verenigingen, de regels van de Stedelijke woningdienst en Bouw & Woningdienst kunnen de markt soms zeer ondoorgrondelijk maken.

Niet alleen leiden wij U probleemloos door deze complexe en ondoorzichtige markt, maar ook met behulp van ons inlevingsvermogen in Uw wensen en persoonlijke voorkeur staan wij U terzijde. Een voor Peter Bruin makelaardij vanzelfsprekende service die ook na het zetten van Uw handtekening nog van toepassing zal zijn.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Patricia Bruin Mulders
  Patricia Bruin Mulders
  Makelaar
 • Emile van Gelder
  Emile van Gelder
  Makelaar
 • Stephanie Bruin
  Stephanie Bruin
  Makelaar
 • Rob van Triest
  Rob van Triest
  Makelaar
 • Sam Caster
  Sam Caster
  Makelaar

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Peter Bruin Makelaardij