Pararius Huurwoningen

Relocation-Amsterdam, woningverhuur in Amsterdam en omgeving

Balistraat 140 D, 1094 JW Amsterdam

Toon alle huurwoningen aangeboden door Relocation-Amsterdam

Over ons

Welkom bij Relocation-Amsterdam. Wij zijn een professioneel jong team van toegewijde en ervaren housing consultants die zijn gespecialiseerd in het hogere segment van de woningmarkt in Amsterdam en Utrecht. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in het vinden van passende woonruimte voor expats – en hun familie - die werkzaam zijn voor internationale of nationale bedrijven. Wij ontzorgen onze klanten tijdens de hele relocatieprocedure en bieden de unieke mogelijkheid om de leukste plekken van Amsterdam te ontdekken en in contact te komen met andere expats. Op deze manier wordt integreren in een ander land een fantastische ervaring.

Wij zijn behulpzaam voor alle buitenlanders en expats die willen verhuizen naar onze hoofdstad of die al in Amsterdam gevestigd zijn.

Relocation-Amsterdam bezoekt met regelmaat, de beste clubs, winkels en restaurants om onze klanten op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast verzamelden we informatie over huisvesting, medische zaken, vakanties, belastingen, Nederlandse cultuur en nog veel meer.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Desiree Tennekes
    Desiree Tennekes
    Makelaar

+ Toon meer