Voogd Makelaardij

Amsterdam

Woningverhuur en woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Voogd Makelaardij: meer dan een eeuw ervaring verenigd in een jong, dynamisch team.

Voogd Makelaardij is van oorsprong een oud familiebedrijf. Het werd begin vorige eeuw opgericht en is daarmee een van de oudste makelaarskantoren van Amsterdam. Kennis en ervaring zijn steeds zorgvuldig doorgegeven, van generatie op generatie. Hoewel vandaag de dag het kantoor gerund wordt door een nieuwe generatie jonge makelaars, zijn de oude waardes en de waardevolle expertise behouden. Het maakt Voogd Makelaardij tot een unieke en gedegen partner op de vastgoedmarkt. Wij weten wat net zo goed werkt tijdens een economische crisis als in een oververhitte markt. Uit onderzoek blijkt dat grote beslissingen voor 96 procent worden genomen op basis van gevoel, en slechts voor 4 procent op basis van verstand. Wij houden graag het hoofd koel, zodat wij voor u te allen tijde tot een succesvol resultaat kunnen komen.

Superexperts
Doordat Voogd Makelaardij al ruim 110 jaar meedraait en bijvoorbeeld veel huizen en appartementen al meerdere malen verkocht, kennen wij de stad, de buurten, de straten en huizen als geen ander. Onze aan- en verkoopmakelaars zijn superexperts. Ook beschikken wij over een groot netwerk, dat reikt van Amsterdam-oost en IJburg tot Amsterdam-zuid, Abcoude en Amstelveen. Wij weten het als er huizen op de markt gaan komen, en kunnen daar snel op in spelen. Zodat u er altijd als eerste bij bent. Wij zorgen ervoor dat u vooraan staat, maar ook dat u niet te veel betaalt.

Uw wensen
Een huis verkopen of kopen is behalve een zakelijke aangelegenheid meestal ook een emotioneel moment. Onze gedegen kennis, ervaring en expertise dragen ertoe bij dat wij weten wat het voor u betekent om uw huis te verkopen. Of op zoek bent naar juist dat ene, bijzondere pand. De relatie met de klant staat bij Voogd Makelaardij voor alles. Ook hierin combineren wij oude waardes met de moderne mores van nu. Dat geldt uiteraard ook als u een huis of appartement wilt huren of verhuren, of bijvoorbeeld een parkeerplaats wilt kopen of verkopen. Om u optimaal te kunnen bedienen investeren wij graag in die relatie. Wij onderzoeken wat uw wensen, behoeften en verwachtingen zijn. We brengen in kaart wat u wilt, en wat vooral niet. En we stoppen pas al u tevreden bent.

Van alle markten thuis
Naast de aankoop, verkoop, huur en verhuur van huizen is Voogd Makelaardij ook specialist op het gebied van appartementen, parkeerplaatsen en gevalideerde taxaties. Welke vraag u ook heeft, wij hebben een helder antwoord en begeleiden u graag bij deze processen.

Een flexibele aanpak
Voogd Makelaardij combineert meer dan honderd jaar makelaar-ervaring met een dynamische en flexibele aanpak. Wij bewegen mee met de markt en spelen in op ontwikkelingen, zodat wij u nog beter kunnen bedienen.

Persoonlijke benadering
Een huis of appartement kopen of verkopen is iets persoonlijks. Wat voor de een een must is, is voor de ander een no-go. Wij verdiepen ons echt in uw wensen zodat wij altijd maatwerk kunnen leveren

Wie zijn wij?

Eva Buijs

Register makelaar taxateur

Bart Bastiaansen

Register makelaar taxateur

Floris Haanen

Kandidaat-makelaar

Thomas Goudsmit

Kandidaat-makelaar

marije@voogd.nl

Office manager

Onze nieuwste woningen

John Blankensteinstraat 89

€ 1.100.000 k.k.

Jan Olphert Vaillantlaan 20

€ 899.000 k.k.

Pretoriusstraat 18 II

€ 625.000 k.k.

Nicolaas Maesstraat 77 II-III

€ 5.750 per maand

Jan Kiststraat 13

€ 529.000 k.k.

Johan Huijsenstraat 42 PP

€ 450.000 k.k.

Sloterkade 161 D + PP

€ 925.000 k.k.

P. Hans Frankfurthersingel 116

€ 400.000 k.k.

Gerard Doustraat 22 I-voor

€ 425.000 k.k.

Onze vestiging