Verhuur Centrum Apeldoorn

Apeldoorn

Woningverhuur in Apeldoorn en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Verhuur Centrum Apeldoorn is een samenwerkingsverband tussen de 2 grootste makelaarskantoren van Apeldoorn, Hunink & Holtrigter en Rodenburg makelaars. Wij zijn gespecialiseerd in het sluiten van huurovereenkomsten voor zowel de particuliere als professionele verhuurders.

Ons aanbod bestaat met name uit vrije sector huurwoningen in zowel de bestaande als nieuwbouwwoningmarkt. De huurovereenkomsten welke gesloten worden kunnen voor (on)bepaalde tijd zijn en er zijn woningen welke verhuurd worden in het kader van de leegstandswet.

Zo hebben wij de afgelopen jaren voor diverse professionele opdrachtgevers diverse woningbouwcomplexen verhuurd. Ook in deze complexen vinden uiteraard mutaties plaats. Mocht u nu specifiek op zoek zijn naar een bepaalde woning in 1 van deze complexen dan kunt u dat ook bij uw inschrijfformulier vermelden. Zodra er een mutatie plaats vind kunnen wij sneller met u in contact treden. Hieronder volgt een opsomming van projecten welke via Verhuur Centrum Apeldoorn onder andere verhuurd zijn;

* Appartementen Kalmoes- en Korianderstraat, eigendom van Direct Wonen

* Appartementen De Stadhouder, eigendom van Vesteda

* Nieuwbouw eengezinswoningen Amefa Kwartier, i. o. v. BAM Woningbouw

* Appartementen Molenstraat Centrum, eigendom van Altera

* Appartementen Rivierenbuurt, eigendom van Cohabitat

* Appartementen Asselseburcht i. o. v. D. W. Investments B. V.

Nadat u zich bij ons heeft ingeschreven en laten registreren ontvangt u een code waarmee u altijd direct met één van onze medewerkers een afspraak kunt maken voor de bezichtiging van uw potentiële huurwoning.

Wij vertrouwen erop dat wij voor u een geschikte partner zijn en dat wij u kunnen helpen met het vinden van uw geschikte huurwoning.

Onze nieuwste woningen

Havenpark 9

€ 1.045 per maand

Havenpark 3

€ 1.045 per maand

Onze vestiging