Pararius Huurwoningen

ERA Focus makelaars Breda, woningverkoop in Bavel en omgeving

Lange Bunder 1, 4854 MB Bavel

Toon alle koopwoningen aangeboden door ERA Focus makelaars Breda

Over ons

ERA FOCUS makelaars : “brandnew”
Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven. Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn we
Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

Werkgebied
ERA Focus Makelaars Breda is gevestigd in Bavel, een dorp grenzend aan Breda en onderdeel van gemeente Breda. Naast Breda en Bavel richten wij ons ook op de werkgebieden Dorst en Ulvenhout.

Verhuisplannen?
We maken graag tijd om kennis met u te maken. En dat op een moment dat het u uitkomt. Wilt u gewoon eens van gedachte wisselen over uw wensen of mogelijkheden? Of wilt u een gratis waarde bepaling van uw huis? Neem dan contact met ons op.

Gratis waardebepaling
U heeft een eigen huis en verhuisplannen? Start dan met een ERA vergelijkende marktanalyse. Uw verkoopmogelijkheden vatten we samen in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor uw beslissingen.

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door ERA Focus makelaars Breda