ERA Focus makelaars Breda

Bavel

Woningverhuur en woningverkoop in Bavel en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

ERA FOCUS makelaars : “brandnew”
Het kopen en verkopen van een huis is geen doel op zich maar het gevolg van veranderingen in uw leven. Een andere baan, de groei van uw gezin of juist het beëindigen van een relatie. Wij voelen ons uitgedaagd u te helpen om uw doelen te realiseren. Daarbij koppelen we persoonlijk contact aan een professionele dienstverlening gebaseerd op service.

Wie zijn we
Dezelfde passie en drive tot succes heeft ons bij elkaar gebracht. Vanuit puur ondernemerschap (alle makelaars zijn co-owner) en een efficiënte organisatie houden we ons bezig met maar één focus: het realiseren van uw woondromen.

Werkgebied
ERA Focus Makelaars Breda is gevestigd in Bavel, een dorp grenzend aan Breda en onderdeel van gemeente Breda. Naast Breda en Bavel richten wij ons ook op de werkgebieden Dorst en Ulvenhout.

Verhuisplannen?
We maken graag tijd om kennis met u te maken. En dat op een moment dat het u uitkomt. Wilt u gewoon eens van gedachte wisselen over uw wensen of mogelijkheden? Of wilt u een gratis waarde bepaling van uw huis? Neem dan contact met ons op.

Gratis waardebepaling
U heeft een eigen huis en verhuisplannen? Start dan met een ERA vergelijkende marktanalyse. Uw verkoopmogelijkheden vatten we samen in een heldere rapportage. Samen met onze ERA verkoopactieplan het fundament voor uw beslissingen.

Onze nieuwste woningen

Boeimeerhof 97

€ 400.000 k.k.

Vermeerstraat 14

€ 425.000 k.k.

Oranjeboomstraat 60

€ 365.000 k.k.

Kapelstraat 31

€ 750.000 k.k.

Zonnebekestraat 7

€ 325.000 k.k.

Hoolstraat

€ 1.895 per maand

Breedvennen 41

€ 725.000 k.k.

Zwarte Pad 4

€ 625.000 k.k.

Kolfbaanstraat 70 A

€ 245.000 k.k.

Onze vestiging