Heemborgh Makelaars Bennebroek

Bennebroek

Woningverhuur en woningverkoop in Bennebroek en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Heemborgh makelaars in Bennebroek met een kantoor staande op de viersprong waar het bruist van de activiteiten binnen de woningmakelaardij. Het kantoor wordt geleid door Jan-Hein Rhee, makelaar o. g. en RMT gecertificeerd taxateur, terwijl Francis van der Zwet verantwoordelijk is voor de commerciële binnendienst.

U bent bij ons aan het juiste adres inzake adviezen bij de bemiddeling van zowel woningen, winkels en bedrijfsmatig onroerend goed. Onze werkzaamheden bestaan uit een deskundig advies bij aan- en verkooptransacties, gecertificeerde taxaties en nieuwbouwontwikkelingen in de regio Zuid Kennemerland en de Duin- en Bollenstreek. Dit werkgebied is ons thuis.

Alle aspecten worden per pand belicht zoals de bouw-/ en milieutechnische, juridische, bestemmingsplanzaken, aan-/ en verbouwmogelijkheden en de prijs/kwaliteitsverhouding. Middels vergelijkingen verschaffen wij u inzicht.

Het kantoor is sinds 1986 gevestigd in Bennebroek en is voor velen van grote meerwaarde gebleken bij het adviseren en bemiddelen bij onroerend goed transacties in de wijde regio.

Neem eens contact op en maak kennis met de open wijze van zaken doen. U kunt uw voordeel doen als wij namens u makelen!

Welkom!

Wie zijn wij?

Jan-Hein Rhee

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Theemsstraat 24

€ 600.000 k.k.

Groot hoefbladlaan 36

€ 500.000 k.k.

Onze vestiging