Broekman & Calis

Bilthoven

Woningverhuur en woningverkoop in Bilthoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Een goede relatie

Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit, kwaliteit, beide benen op de grond en recht door zee. Woorden die de stijl van Broekman & Calis Makelaars goed karakteriseren. Een goede relatie met onze klanten is de basis van waaruit wij werken. We luisteren naar uw wensen, communiceren open en begeleiden u actief bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: het kopen of verkopen van een woning.

Broekman & Calis Makelaars is een helder en duidelijk kantoor. Makelen is een vak, ons vak. Dat doen we door een persoonlijke relatie aan te gaan met onze klanten op basis van wederzijds vertrouwen. Alleen dan zijn wij in staat u zo goed mogelijk gedurende het gehele traject te begeleiden. Uw belang staat voor ons altijd voorop en wij garanderen u volledige privacy.

Ons makelaarskantoor heeft een vrouwelijke touch. De vrouwelijke eigenschappen zoals een goed ontwikkelde intuïtie, goed kunnen luisteren en geduld komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak. Uiteraard zijn onze medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over ruime ervaring en expertise in de vastgoedmarkt.

Onze vestiging