Pararius Huurwoningen

Acuut Huren Breda, woningverhuur in Breda en omgeving

Sophiastraat 3, 4811 EG Breda

Toon alle huurwoningen aangeboden door Acuut Huren Breda

Over ons

Acuut huren is uw partner bij huur, verhuur en beheer van woon en bedrijfsruimte voor zowel particulieren als bedrijven. .

Met een zeer ruime ervaring op het gebied van woonbemiddeling en bemiddeling bij het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting u kunt hierbij denken aan appartementen, ééngezinswoningen, villa’s, kamers, studio’s, woonboten maar ook winkel en kantoorpanden ” bij u in de buurt is hiervoor acuut huren uw juiste partner. Onze relatie met de lokale woning en bedrijfshuisvestingsmarkt maakt dat wij altijd beschikken over een breed en actueel woning en bedrijfshuisvestingsaanbod. Door onze vele succesvolle bemiddelingen in de loop der jaren beschikken wij over een enorme grote en uitgebreide ervaring op het gebied van verhuur. Bent u op zoek naar woon of bedrijfsruimten dan bent u bij Acuut huren op het juiste adres!

Bent u verhuurder en heeft u woonruimte die u graag wilt verhuren? Ons woningaanbod vindt u terug op tientallen toonaangevende (landelijke) woningverhuurwebsites. Door de strikte voorselectie van Acuut huren en honderden unieke online bezoekers per dag vinden wij snel voor u de juiste kandidaat.+ Toon meer

Medewerkers

 • Alexander Hellemons
  Alexander Hellemons
  Verhuurmakelaar
 • Denise Cornelissen
  Denise Cornelissen
  Verhuurmakelaar
 • charissa van Eyckel
  charissa van Eyckel
  Commercieel medewerker

+ Toon meer