Acuut Huren Breda

Breda

Woningverhuur in Breda en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Acuut huren is uw partner bij huur, verhuur en beheer van woon en bedrijfsruimte voor zowel particulieren als bedrijven. .

Met een zeer ruime ervaring op het gebied van woonbemiddeling en bemiddeling bij het vinden van de juiste bedrijfshuisvesting u kunt hierbij denken aan appartementen, ééngezinswoningen, villa’s, kamers, studio’s, woonboten maar ook winkel en kantoorpanden ” bij u in de buurt is hiervoor acuut huren uw juiste partner. Onze relatie met de lokale woning en bedrijfshuisvestingsmarkt maakt dat wij altijd beschikken over een breed en actueel woning en bedrijfshuisvestingsaanbod. Door onze vele succesvolle bemiddelingen in de loop der jaren beschikken wij over een enorme grote en uitgebreide ervaring op het gebied van verhuur. Bent u op zoek naar woon of bedrijfsruimten dan bent u bij Acuut huren op het juiste adres!

Bent u verhuurder en heeft u woonruimte die u graag wilt verhuren? Ons woningaanbod vindt u terug op tientallen toonaangevende (landelijke) woningverhuurwebsites. Door de strikte voorselectie van Acuut huren en honderden unieke online bezoekers per dag vinden wij snel voor u de juiste kandidaat.

Wie zijn wij?

Alexander Hellemons

Verhuurmakelaar

Denise Cornelissen

Verhuurmakelaar

charissa van Eyckel

Commercieel medewerker

Onze vestiging