EHP Makelaardij

Breda

Woningverhuur en woningverkoop in Breda en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

EHP makelaardij word vertegenwoordigd door de drie beëdigd makelaars/taxateurs, Jack Egan, Bas 't Hoen en Robbert Poell met een jaren lange ervaring.

EHP makelaardij is vanuit Breda al 15 jaar actief met veel succes. Dit succes willen we tevens voortzetten op onze nieuwe tweede en derde locatie in Breda en Oosterhout.

De makelaardij is de afgelopen periode aan veranderingen onderhevig geweest, gewijzigde marktomstandigheden en vernieuwingen volgden elkaar in hoog tempo op. In deze turbulente woningmarkt heeft EHP Makelaardij de afgelopen jaren een duidelijke positie ingenomen. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en zijn daar met diverse nieuwe ontwikkelingen op in gesprongen.

Daarom hebben we een nieuw kantoor geopend in Breda en Oosterhout om onze regionale functie te versterken.

Onze professionele dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Met onze actuele website, www. ehp-makelaardij. nl sluiten wij aan op de huidige en toekomstige mogelijkheden die het internet ons biedt. Het kunnen plaatsen van diverse "marketingtools” behoord onder andere tot mogelijkheden. De presentatie van de woningen komen hiermee op een nog hoger plan. Ook de sociale media zoals *******, ******** en Youtube worden door ons gebruikt om de verkoop van woningen te promoten. Gecombineerd met een flexibele mate van dienstverlening die kan worden afgepast op uw individuele wensen, zijn wij weer voorbereid op de toekomst!

Bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij maken graag met u een – geheel vrijblijvende – afspraak om ons kantoor aan u voor te stellen en na te gaan wat we voor u kunnen betekenen. Een bezoek brengen aan ons kantoor, gevestigd op Winkelcentrum Heksenwiel, kan natuurlijk ook!

Onze nieuwste woningen

Petronella Moensstraat 38

€ 225.000 k.k.

Ossenblok 2

€ 350.000 k.k.

Kromme Slagen 4

€ 469.000 k.k.

Diep Zand 9

€ 289.000 k.k.

Arenberglaan 195

€ 235.000 k.k.

Boschstraat 170

€ 375.000 k.k.

Zeggeveen 8

€ 599.000 k.k.

Hooijdonkseweg 1

€ 689.000 k.k.

Onze vestiging