Pararius Huurwoningen

Stadhuis Breda, woningverhuur in Breda en omgeving

Teteringsedijk 97, 4817 MB Breda

Toon alle huurwoningen aangeboden door Stadhuis Breda

Over ons

StadHuis bemiddelt tussen huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eensgezinswoningen te vinden. Gestoffeerd en instapklaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!

Vasthoudend in vinden ideale woning
Snel, enthousiast en vasthoudend zijn de eigenschappen die klanten in ons waarderen. Wij zoeken tot je tevreden bent. Vinden we je droomwoning niet in ons eigen woningaanbod? Dan kijken we daarbuiten. We werken samen met bijna iedere makelaar in Breda. Meestal helpen we klanten binnen 2 bezichtigingsrondes aan een woning. Soms zelfs binnen 1 dag!

Passie voor ons vak en voor vastgoed
Klanten komen hier graag. Omdat de deuren van ons verhuurkantoor altijd open staat voor koffie, een lunch en een praatje. Omdat ze onze open, informele , persoonlijke benadering prettig vinden. Omdat ze onze passie voor vastgoed en voor ons vak voelen. En omdat wij ze intensief begeleiden van ‘Ik zoek woonruimte’ tot ‘Hier is de sleutel’. En verder!+ Toon meer

Medewerkers

  • Cindy van Dongen
    Verhuurmakelaar
  • Manon Veul
    Verhuurmakelaar
  • Imanda Nijhoff
    Verhuurmakelaar

+ Toon meer