Stadhuis Breda

Breda

Woningverhuur in Breda en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

StadHuis bemiddelt tussen huurders en verhuurders over woningen in Breda. Op een persoonlijke, professionele manier. We doen er alles aan om de leukste kamers, studio's, appartementen en eengezinswoningen te vinden. Zowel gestoffeerd als gemeubileerd en normaal gesproken en instap klaar. Liggend in je favoriete buurt. Passend binnen jouw budget. Dat lukt ons 99 van de 100x!
Ons aanbod is actueel en wisselt snel. Het is dus vaak mogelijk om binnen afzienbare tijd een woning te bezichtigen.
Aanmelden voor een bezichtiging kan bij ons enkel telefonisch. Persoonlijk contact is voor ons belangrijk zodat we meteen je situatie door kunnen spreken en met je mee kunnen denken.

Naast het aanbod wat wij voor een verhuurder mogen verhuren, zichtbaar online, is het ook mogelijk om ons als aanhuurmakelaar in te schakelen.
Met meer dan 20 jaar ervaring kennen wij de vele wegen die naar een huurwoning leiden. Wij gaan, nadat wij van jou de opdracht hebben gekregen, direct op zoek naar passende woningen binnen en buiten ons netwerk. We schakelen o. a. met andere makelaars, beheerorganisaties en natuurlijk met particuliere woningeigenaren.

Passie voor ons vak en voor vastgoed
Klanten komen graag bij ons. Omdat we binnen openingstijden altijd telefonisch bereikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden, of gewoon voor een praatje. Onze open, informele , persoonlijke benadering vinden onze klanten prettig. Omdat ze onze passie voor vastgoed en voor ons vak voelen. En omdat wij ze intensief begeleiden van ‘Ik zoek woonruimte’ tot ‘Hier is de sleutel’. En verder!

Onze nieuwste woningen

Academiesingel

€ 530 per maand

Valkenierslaan

€ 476 per maand

Onze vestiging