Pararius Huurwoningen

Van Haaren Vastgoed B.V., woningverhuur in Delft en omgeving

Koornmarkt 64, 2611 EJ Delft

Toon alle huurwoningen aangeboden door Van Haaren Vastgoed B.V.

Over ons

Van Haaren Vastgoed BV

VHV is een particuliere ondernemer in vastgoed te Delft. Wij verhuren al meer dan 40 jaar, uitsluitend uit eigen portefeuille. Het betreft woonruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte. Voor onze huurders verhuren wij eventueel ook garage/parkeerplaatsen.

WOONRUIMTE is er voor particulieren en bedrijven/instellingen. Woningen zijn, afhankelijk van de persoonlijke wensen, gestoffeerd of volledig gemeubileerd. Wij hanteren als huurperiode een termijn van minimaal een jaar.

Particulieren kunnen terecht in zowel de sociale huursector, als in de vrije sector. Bedrijven en instellingen die woonruimte zoeken voor medewerkers, zoals expats, huren in de vrije sector. Alle woningen zijn gelegen in het centrum van Delft.

BEDRIJFSRUIMTE is de verzamelnaam voor kantoor-, praktijk- of atelierruimte. Hier geldt, net als voor WINKELRUIMTE, een huurperiode van vijf jaar met optie(s) voor verlengen met vijf jaar.

Alle te huren objecten, kenmerken zich door een uitstekend afwerkingsniveau en goede faciliteiten. VHV staat voor een prima serviceverlening.
Huurprijzen zijn altijd gebaseerd op de aangegeven huurperioden. Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

We zien graag uw huuraanvragen tegemoet. Het is mooi wonen en werken in de historisch centrum van Delft!

Verhuur collegiaal met Marloes Makelaars Delft.

+ Toon meer