Arnold Taal Makelaardij

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom bij uw VBO Makelaar voor de regio Den Haag.

U heeft zich ongetwijfeld een mening gevormd n. a. v. verhalen van een collega, kennis of familielid over het reilen en zeilen binnen de makelaardij. Voor mij begint hier een grote uitdaging, nl. een andere aanpak, oftewel een persoonlijke aanpak. Dat is wat u van mij kunt verwachten. Vanaf 2001 in bezit van diploma en certificaten en een aantal jaar als zelfstandig ondernemer werkzaam in de makelaardij. Sinds begin 2007 ook aangesloten als lid van de branchorganisatie VBO en als Register Makelaar / Taxateur o. z. werkzaam omdat naar mijn mening makelaars voldoende bagage moeten hebben om hun werk goed uit te kunnen oefenen.

Het kopen/huren van een woning is immers emotie! Omdat ik mij niet laat leiden door de emotiefactor kan dat u veel besparen. Daarom bespreek ik graag met u de mogelijkheden om een juiste aanpak te hanteren zodat u zich kunt bezig houden met andere zaken zoals het regelen van de verhuizing of inrichten van de nieuwe woning.

Vindt u het ook zo fijn om een woning in de avonduren of op zaterdag te kunnen bezichtigen? Voor mij is dit geen bezwaar omdat mijn ervaring is dat de kijkers serieus en op hun gemak een goede indruk kunnen opdoen.

Ons werkgebied bestrijkt: Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam maar ook gemeente Westland. U kunt bij ons terecht voor een taxatierapport waarbij wij ook zijn aangesloten bij het register SCVM en NWWI.

Wie zijn wij?

Kantoor

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Jacob van Lennepstraat 62

€ 250.000 k.k.

Westduinweg 97

€ 300.000 k.k.

Lage Zand 432

€ 1.950 per maand

Vlierboomstraat 252

€ 285.000 k.k.

Valkenboskade 18

€ 235.000 k.k.

Monnickendamplein 16

€ 1.075 per maand

Veenendaalkade 603

€ 275.000 v.o.n.

Laurierstraat 37

€ 275.000 k.k.

Onze vestiging