De Regenbogen Beheer

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wie zijn wij? De Regenbogen Beheer is een professionele, slagvaardige en solide totaal vastgoedpartner. Met een realistische blik en met oog voor lange termijn perspectieven verdiepen wij ons in de markt en de lokale situaties. Zo vinden wij voor elke specifieke situatie een passende oplossing, waar iedereen zich in kan vinden. "Wonen naar uw wens" is daarbij ons uitgangspunt. Zowel voor de belegger die gaat voor een goed rendement als voor de gebruiker die wij maatwerk in huisvesting bieden.

De Regenbogen Beheer biedt vastgoed te huur aan in de regio Haaglanden en Rotterdam. Het merendeel van onze luxe appartementen is gelegen in de betere Haagse wijken zoals het Statenkwartier, de Archipelbuurt, Duinoord en het Zeeheldenkwartier. ‘’Wonen naar uw wens’’ is ons concept waar uw individuele woonwensen worden vertaald in de inrichting van uw appartement. Al onze appartementen kunnen leeg, gestoffeerd en gemeubileerd worden opgeleverd. Naast een gevarieerd aanbod van appartementen, beschikken wij ook over bedrijfsonroerend goed op diverse A- locaties. Tot slot beheert De Regenbogen Beheer diverse monumentale panden in Delft en in Den Haag. Ook in deze panden bevinden zich huurappartementen in verschillende woonoppervlakten.

Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch of per e-mail bereiken.

Waar staan wij voor? Bij De Regenbogen Beheer staan hartelijkheid, klantvriendelijkheid en persoonlijke begeleiding vooraan in de dienstverlening. Door continue te streven naar efficiëntie in haar werkprocessen brengt De Regenbogen Groep al jaren geen bemiddelingscourtages voor haar klanten in rekening! Verder staat in onze bedrijfsfilosofie de klant te allen tijde centraal!

Met een team van ervaren vastgoedspecialisten en ondersteunende disciplines realiseren wij onderscheidende oplossingen. De Regenbogen Beheer wil en doet meer dan uitsluitend het vervullen van haar commerciële opdracht.

Onze nieuwste woningen

De Wickelaan

€ 995.000 k.k.

Koningin Wilhelminalaan

€ 750.000 k.k.

Onze vestiging