Frisia Makelaars

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Frisia Makelaars staat voor u klaar! Naast een goed en doortastend advies, nemen wij al het werk uit handen bij de verkoop en/of aankoop, verhuur van uw woning, wat voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is. Voor ons wel, wij zijn vertegenwoordigd in vrijwel alle denkbare (sociale) netwerken. Het is ons vak en wij vinden het belangrijk om mensen gelukkig te zien, die een nieuwe stap zetten in hun wooncarrière. Door ons kantoor in te schakelen bij de verkoop dan wel de aankoop van uw woning wordt de kans op "een transactie zonder verrassingen" groter. Ons kantoor werkt met van tevoren overeengekomen tarieven voor transactiebegeleiding. Zelfs met inschakeling van Frisia Makelaars bent u zeker niet duurder uit. Vakmanschap: Frisia Makelaars geeft antwoord op iedere "vraag" over onroerend goed en biedt oplossingen voor complexe vraagstukken van uiteenlopende aard en grootte.

De Frisia Makelaars organisatie biedt houvast bij vastgoed:
Jarenlange ervaring en helemaal up to date op elk gebied van de onroerend goedmarkt maakt ons tot een betrouwbare moderne adviseur en vertegenwoordiger van uw belangen.
Uw belang is ons doel! Wij koesteren de persoonlijke en duurzame relatie, gebaseerd op eerlijkheid. Onze adviezen moeten helder, direct en duidelijk zijn. Onze kennis over de markt en het vakgebied staan op een hoog peil. Ten behoeve van de uitvoering van de opdrachten wordt hier op efficiënte manier gebruik van gemaakt. Onze vakmensen maken uw verwachtingen waar. Hun kennis en vaardigheden bieden u houvast bij het nemen van de juiste beslissingen over vastgoed.

Tevens maakt Frisia Makelaars deel uit van een samenwerkingsverband van veertien zelfstandige regionale makelaarskantoren: Dynamis, Vastgoedconsultants en Makelaars.
Dynamis richt zich op de landelijke zakelijke markt van vastgoeddiensten met als strategie: "landelijke dekking, regionale diepgang en uniforme werkwijze".

Wie zijn wij?

Karlijn Dobbenga

Assistent makelaar

Niels Donker

Assistent makelaar

Onze nieuwste woningen

Loevesteinlaan

€ 955 per maand

Kamperfoeliestraat

€ 1.150 per maand

Gevers Deynootweg

€ 1.350 per maand

Koningin Marialaan

€ 1.250 per maand

Loosduinse Uitleg

€ 920 per maand

Loosduinse Uitleg

€ 895 per maand

Pieterstraat

€ 975 per maand

Pieterstraat

€ 925 per maand

Tjalie Robinsonduin

€ 1.830 per maand

Onze vestiging