Ineke Schokker Makelaardij o.g.

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Ineke Schokker Makelaardij is een klein kantoor dat u uiterst persoonlijk en professioneel begeleidt op het gebied van de woningmakelaardij. U heeft het voordeel van het NVM-computernetwerk, waarin alle bij NVM-makelaars te koop en te huur aangeboden objecten binnen één dag verschijnen.

Bij Ineke Schokker Makelaardij heerst geen “van 9 tot 5” mentaliteit en wij voelen ons betrokken bij uw aan- of verkoopbeslissing.
Met Ineke Schokker Makelaardij staat u er beslist niet alleen voor.

NVM
Ineke Schokker Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen (NVM), een makelaarsvereniging met een zeer uitgebreid netwerk. Via het NVM-computersysteem worden dagelijks alle mutaties van alle NVM makelaars verwerkt. Ineke Schokker Makelaardij is hierdoor dus altijd volledig op de hoogte van het actuele aanbod en de prijsontwikkelingen op de woningmarkt.

NVM-erecode
De NVM heeft op eigen initiatief een aantal gedragsregels vastgesteld. Als lid van de NVM werkt Ineke Schokker Makelaardij volgens deze erecode. De erecode staat omschreven in het boekje “NVM-Wonen”, dat u bij ons kunt opvragen. Wij zullen het graag naar u toesturen.

Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Onze nieuwste woningen

Rusthoekstraat 6

€ 997.500 k.k.

Reijerskopstraat 32

€ 549.500 k.k.

Deijlerweg

€ 2.600 per maand

Lange Kerkdam

€ 4.500 per maand

Delftweg 50

€ 1.645.000 k.k.

Onze vestiging