Pararius Huurwoningen

Janson Makelaardij, woningverkoop in Den Haag en omgeving

Prins Hendrikplein 3, 2518 JA Den Haag

Toon alle koopwoningen aangeboden door Janson Makelaardij

Over ons

Eén van onze klanten noemt ons een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’. Een ander zegt dat we ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’ bieden. In de beoordelingen krijgen we van onze klanten gemiddeld een ruime ‘9’ voor service. Daar zijn we reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen.

Complete dienstverlening
Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woningen, om verzekeringen, hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen, eerlijk advies en voeren dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit. Tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.

Historie
Ons kantoor is in 1986 opgericht, destijds al als makelaars- én assurantiekantoor. Al die jaren zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om goede mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen én klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingrediënten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want diverse klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Jan Hoogenraad
  Jan Hoogenraad
  Makelaar
 • Erwin van Stralen
  Erwin van Stralen
  Makelaar
 • Cobi van der Helm
  Cobi van der Helm
  Makelaar
 • Cindy Ramlakhan
  Cindy Ramlakhan
  Assistent makelaar
 • Selina Landsmeer
  Selina Landsmeer
  Commercieel medewerker

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Janson Makelaardij