Janson Makelaardij

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Eén van onze klanten noemt ons een ‘prettig makelaarskantoor waar de persoonlijke benadering voorop staat’. Een ander zegt dat we ‘doortastend en kordaat makelaarsadvies van financiën tot en met koopbegeleiding’ bieden. In de beoordelingen krijgen we van onze klanten gemiddeld een ruime ‘9’ voor service. Daar zijn we reuze trots op, want dat is precies waarvoor we iedere dag weer net dat stapje extra zetten: onze klanten naar volle tevredenheid verder helpen.

Complete dienstverlening
Of het gaat om de aan- of verkoop of verhuur van woningen, om verzekeringen, hypotheken of taxaties: uw belang staat bij ons altijd voorop! We denken graag met u mee en verdiepen ons in uw specifieke situatie. Op basis daarvan geven we gedegen, eerlijk advies en voeren dat dan ook graag tot in de puntjes voor u uit. Tot het door u gewenste resultaat volledig gerealiseerd is.

Historie
Ons kantoor is in 1986 opgericht, destijds al als makelaars- én assurantiekantoor. Al die jaren zijn we erin geslaagd om ervaring aan een frisse kijk op dingen te koppelen. De meeste medewerkers zijn door de wol geverfd en kennen onze klanten door en door. Dat past bij onze filosofie om goede mensen aan ons te binden, kennis in huis te houden en uit te bouwen én klanten te bedienen via vertrouwde gezichten en stemmen. Met deze ingrediënten proberen we een langdurige relatie op te bouwen. Met succes, want diverse klanten uit de beginperiode maken nog geregeld gebruik van onze diensten.

Wie zijn wij?

Jan Hoogenraad

Makelaar

Erwin van Stralen

Makelaar

Cobi van der Helm

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Valkenboslaan 287

€ 389.000 k.k.

Minister Aalberselaan 86

€ 319.000 k.k.

Jozef Israëlslaan 293

€ 419.000 k.k.

Van Speijkstraat 132

€ 529.000 k.k.

Zonnebloemstraat 41

€ 350.000 k.k.

New Yorksingel 66

€ 630.000 k.k.

Bellesteynlaan 65

€ 495.000 k.k.

Joost de Hondtlaan 3

€ 389.000 k.k.

Gerard Kellerstraat 49

€ 319.000 k.k.

Onze vestiging