PSG-Wonen

Den Haag

Woningverhuur en woningverkoop in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

PSG Wonen VBO Makelaar: laagdrempelig, persoonlijk en vakkundig

“Ons makelaarskantoor bestaat sinds februari 2008, maar op 08-08-2008 is ons kantoor geopend. Een mooie datum, én onze trouwdag. ” Samen met zijn vrouw startte Diego Paredes Sanchez Groenendijk vanaf die dag met PSG Wonen VBO Makelaar. In de afkorting vinden we de initialen van hun achternamen terug. Door de jaren heen heeft PSG Wonen VBO Makelaar een grote marktkennis opgedaan in Den Haag en omstreken. Service staat hoog in het vaandel. Diego: “Wij helpen de klant aan een woning, maar vooral aan een thuis. Een plek waar je veilig en gewaarborgd voelt. Ik help mensen zoals ik zelf graag geholpen wil worden als ik mijn huis verkoop of verhuur: persoonlijk, toegankelijk en betrouwbaar. ”

PSG Wonen VBO Makelaar is ervaren en deskundig in de makelaardij. Diego: “Ons lidmaatschap bij branchevereniging VBO Makelaar is voor onze klanten een extra garantie op hoogwaardige dienstverlening. Wij stralen vertrouwen uit. Dat bleek maar weer toen we in 2016 genomineerd werden voor de publieksprijs ‘Beste verhuurmakelaar van Nederland, georganiseerd door ‘Wie is de beste makelaar? ’ Zo’n waardering van klanten, dat is waar we het voor doen. En klanten zijn nog steeds blij met onze persoonlijke aanpak. Kijk maar eens hoe klanten ons waarderen in Google review. ”

PSG Wonen VBO Makelaar ontvangt u gastvrij. Je voelt je welkom in het Haagse kantoor met huiselijke uitstraling. Diego: “Wij creëren geen afstand, maar willen juist dicht bij de klant komen. We zijn laagdrempelig.

PSG Wonen biedt een ruim pakket aan diensten. Vraag ons gerust wat voor u de mogelijkheden zijn die PSG Wonen u kunt bieden.

We ontvangen u graag in ons kantoor, en zien ernaar uit met u kennis te maken! ”

Wie zijn wij?

D. Paredes Sanchez

Directeur

Onze nieuwste woningen

Louis Davidsstraat 407 #

€ 1.750 per maand

Huis te Landelaan 458

€ 1.450 per maand

Vierloper 61

€ 245.000 k.k.

Nieuwe Haven 163

€ 2.150 per maand

Jacques Urlusstraat 147

€ 379.500 k.k.

Louis Davidsstraat 407

€ 379.500 k.k.

Herenstraat 80 A-II

€ 1.150 per maand

Jacques Urlusstraat 147 #

€ 1.750 per maand

Rederserf 104

€ 460.000 k.k.

Onze vestiging