The Hague Real Estate Services

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

The Hague Real Estate Services is een energetisch makelaarskantoor bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, beheer, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Manon is de enorme drive achter The Hague Real Estate Services. Zij gaat voor alle klanten tot het gaatje. Want we zijn niet gewoon bezig met woningen, we bouwen toekomsten. Dus het moet écht kloppen. Met haar - zeg maar gerust - flamboyante karakter en grenzeloze mensenkennis pikt zij precies de goede kandidaten uit. En met haar vooruitziende blik gaat ze voor die match die past. Zodat (ver)huurders en (ver)kopers gewoon hartstikke happy zijn.

Onno is Manons tegenpool. Denk: rust, structuur en enorme precisie. Hij brengt de kaders binnen The Hague Real Estate Services en zorgt dat klanten een zorgeloze deal krijgen. Tot in de puntjes op de i van het papierwerk geregeld, dat idee. Is er een kink in de kabel? Dan zorgt Onno voor de ontzorging, zodat onze klanten daar niks van merken. En gewoon kunnen genieten van de (ver)huur of (ver)koop van hun woning.

JOUW EXCLUSIEVE NVM-MAKELAAR IN DEN HAAG
De mooiste match maken, daar gaan we voor. Met die betrouwbare huurder. Of die solide koper. Een fijne huurwoning vinden. Of precies de juiste koopwoning. Wat het ook is, wij zijn er voor je.

Wie zijn wij?

Manon de Lange

Directeur

Onno Binnerts

Register makelaar

Onze nieuwste woningen

Frederik Hendriklaan 207 B

€ 2.000 per maand

Balistraat 16

€ 6.500 per maand

Valkenboskade 518 A

€ 2.250 per maand

Burgemeester Schoute Park 53

€ 5.000 per maand

Buizerdlaan 83

€ 1.500 per maand

Van Stolkweg 14 B 5

€ 3.500 per maand

Van Stolkweg 14 6

€ 3.735 per maand

De Vriesstraat 37

€ 2.250 per maand

Smidswater 17 A

€ 5.000 per maand

Onze vestiging