The Hague Real Estate Services

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

The Hague Real Estate Services is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, beheer, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een universele aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

The Hague Real Estate Services gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

Wie zijn wij?

Manon de Lange

Verhuurmakelaar

Walther Stokman

Verkoopmakelaar

Onze nieuwste woningen

Haagweg 141 1

€ 1.550 per maand

Van Stolkweg 14 5

€ 2.695 per maand

Stadhouderslaan 88 A

€ 1.250 per maand

Marconistraat 24

€ 2.750 per maand

Burgemeester Marijnenlaan 194

€ 1.750 per maand

Van Stolkweg 14 A1

€ 2.250 per maand

Zeestraat 229

€ 1.345 per maand

Hellingweg 8

€ 1.750 per maand

Meidoornstraat 61

€ 1.200 per maand

Onze vestiging