Pararius Huurwoningen

The Hague Real Estate Services, woningverhuur in Den Haag en omgeving

Koninginnegracht 60, 2514 AE Den Haag

Toon alle huurwoningen aangeboden door The Hague Real Estate Services

Over ons

The Hague Real Estate Services is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, beheer, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een universele aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

The Hague Real Estate Services gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

+ Toon meer

Medewerkers

  • Manon de Lange
    Manon de Lange
    Verhuurmakelaar
  • Walther Stokman
    Walther Stokman
    Verkoopmakelaar

+ Toon meer