The Hague Real Estate Services

Den Haag

Woningverhuur in Den Haag en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

The Hague Real Estate Services is een dynamisch bedrijf bestaande uit gedreven professionals die binnen hun vakgebied tot de besten behoren. Ons aanbod en advies kenmerkt zich door exclusief en kwalitatief vastgoed in combinatie met een persoonlijke en service gerichte verkoopstrategie.

Wij zijn gespecialiseerd in de verschillende facetten van het onroerend goed; verkoop, verhuur, beheer, short stay, taxaties én beleggen. Hierin richten wij ons op zowel professionals als particulieren en opereren in een ijzersterk netwerk.

Met een universele aanpak bewijst The Hague Real Estate Services de diversiteit in de branche en onderscheidt zich van de traditionele aanbieders. Wij willen het absolute A-merk zijn in betrouwbaar vastgoed advies. Los van welke marktsituatie dan ook zullen wij ons differentiëren van de massa op basis van een relatie gedreven aanpak.

The Hague Real Estate Services gelooft in een samensmelting van kennis om een universele aanpak te realiseren. Wij opereren dynamisch en zijn daarom 24/7 bereikbaar.

Wie zijn wij?

Manon de Lange

Verhuurmakelaar

Walther Stokman

Verkoopmakelaar

Onze nieuwste woningen

Paul Gabriëlstraat 70

€ 3.000 per maand

Koningin Emmakade 130

€ 2.000 per maand

Groot Hertoginnelaan 126

€ 1.750 per maand

Zuidwal 51

€ 1.500 per maand

Prins Hendrikstraat 58

€ 1.350 per maand

Hofwijckplein 78

€ 1.250 per maand

De Carpentierstraat 135

€ 1.100 per maand

Antonie Duyckstraat

€ 950 per maand

Snoekstraat 6

€ 1.200 per maand

Onze vestiging