Stevens Vastgoed

Den Helder

Woningverhuur en woningverkoop in Den Helder en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Tijdelijk twee woningen door stagnerende verkoop?

Veel particuliere eigenaren van te koop staande woningen hebben als gevolg van de crisis op de woningmarkt moeite met de verkoop van hun huis. Daarbij ontstaan dubbele hypotheeklasten en leegstand, omdat veel eigenaren al naar hun nieuwe woning zijn verhuisd.

Tijdelijke verhuur van de te koop staande woning kan interessant zijn om de dubbele woonlasten te compenseren. Belangrijk hierbij is dat de hypotheekverstrekker toestemming geeft en dat er een leegstandswetvergunning wordt aangevraagd bij de Gemeente. Verhuren op grond van de Leegstandswet kan een lastige materie zijn.

Stevens Vastgoed kan u helpen om de administratieve kant van verhuur van A tot Z snel en op de juiste wijze te regelen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en werken samen met meerdere banken.

Dus zorgeloos verhuren via Stevens Vastgoed. Wij screenen de huurder en regelen een juridisch correcte en door de bank geaccepteerde huurovereenkomst.

Wat kunnen wij u als huiseigenaar bieden :

Indien u ons benadert voor het verhuren van uw woonruimte, nemen wij de gegevens op in ons bestand.

In alle gevallen komen wij eerst bij u langs om de woonruimte te bezichtigen en maken wij foto's voor onze internetpagina (als u dat wenst) zodat wij volledig op de hoogte zijn van uw aanbod.

Woningzoekenden worden ten aller tijden bij ons op kantoor uitgenodigd voor een gesprek.
Wanneer u als verhuurder de nieuwe huurder accepteert en de (aspirant) huurder de woonruimte wil huren dan zorgen wij voor een huurcontract (u kunt dit met uw eigen wensen aanvullen)

Voordat het contract wordt getekend vragen wij van de nieuwe huurder een aanbetaling om een eventuele annulering te voorkomen, want dit kost zowel uw tijd als die van ons!
Voor u als verhuurder zijn er kosten verbonden aan de bemiddeling. Vraag naar de voorwaarden.

U verstrekt ons de opdracht om te verhuren voor en periode van 12 maanden, deze periode kunt u uiteraard verlengen indien dat gewenst is.

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via
*********** of ***********

Onze nieuwste woningen

Westerlanderweg

€ 799 per maand

Molenstraat 66

€ 132.000 k.k.

Molenvaart 140

€ 575.000 k.k.

Vismarkt 26

€ 435.000 k.k.

Onze vestiging