Go! Makelaars Deventer

Deventer

Woningverkoop in Deventer en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Dit is Go! Makelaars, het eigentijdse makelaarskantoor dat bij jou past, omdat je zelf kiest wat wij voor jou doen. Wij hebben passie voor het makelaarsvak en verplaatsen ons graag in jouw wensen. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak, Go! Makelaars heeft die aanpak: creatief, eigenzinnig en op maat.

Go! Makelaars is een bedrijf van Robbert Jansen en Hans Weenink en is gevestigd in Deventer en Ommen. Wij hebben beiden al jaren ervaring in de ondersteuning van de aan- of verkoop van huizen. We zorgen ervoor dat je weet wat we voor je doen, zijn transparant, werken hard en zorgen ervoor dat jij weet dat we er bovenop zitten. De huizenmarkt in Deventer en Ommen kennen wij als geen ander. Go! Makelaars is een aangesloten NVM makelaar.

Elk huis is uniek en geen klant is gelijk, daarom stel je zelf je Go! Makelaars Mix samen, zodat jij bepaalt wat wij voor jou doen.

Go! Makelaars doet er alles aan om jouw woning optimaal te presenteren. Met stylingadvies en een uitgebreide promotie aanpak, zorgen we voor een optimale situatie van de te verkopen woning. Samen met jou kijken we wat bij jou past en waar je ondersteuning bij wenst.

Wie zijn wij?

Robbert Jansen

Makelaar

Hans Weenink

Makelaar

Onze nieuwste woningen

Rijsterborgherweg 4 F43

€ 299.000 k.k.

Oude Holterweg 37

€ 239.000 k.k.

Dudokstraat 6

€ 689.500 k.k.

Oude Bathmenseweg 22

€ 395.000 k.k.

Onze vestiging