Guntenaar Wonen

Driebergen-Rijsenburg

Woningverhuur en woningverkoop in Driebergen-Rijsenburg en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom bij GuntenaarWonen :
Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij het huren en verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde luxe tijdelijke woonruimte. Reeds jaren realiseren wij de woonwensen van medewerkers/managers van gerenommeerde (internationale) bedrijven, maar ook voor particulieren.

Ons woningaanbod varieert van een woning, appartement of een villa in de prijsklasse van EUR 850,-- tot ca EUR 8.000,-- per maand in de regio's Utrecht en wijde omgeving, Vechtstreek en Heuvelrug.

GuntenaarWonen, een vertrouwd bureau voor optimale service!

Huren:
Het zoeken naar een huurwoning is vaak een complexe bezigheid. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning - gestoffeerd en/of gemeubileerd - dan bent u bij GuntenaarWonen aan het juiste adres.

Onder "aanbod" treft u ons actuele woningbestand. Is uw woonwens niet aanwezig, maak dan uw specifieke wensen aan ons kenbaar als: type woning, hoeveel slaapkamers, per wanneer, huurprijs, gestoffeerd of gemeubileerd etc. Wij kunnen namelijk ook voor u bemiddelen via ons uitgebreide netwerk van collega-makelaars en bemiddelaars.

GuntenaarWonen helpt u graag bij het vinden van passende woonruimte.

Verhuren:
Ook bij het verhuren van een woning dient u zich de nodige zaken te realiseren. Bijvoorbeeld, hoe vind ik een betrouwbare huurder, welke huurprijs kan ik vragen, contractduur, voorwaarden etc. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, waarin GuntenaarWonen is gespecialiseerd en een ruime ervaring heeft opgebouwd. Wij selecteren uitsluitend passende huurders voor u.

Dus, wenst u uw woning - tijdelijk - te verhuren, omdat u mogelijk door uw werkgever wordt uitgezonden naar het buitenland? Of heeft u in overweging uw woning om een andere reden tijdelijk te verhuren? Neemt u dan even contact met ons op voor een deskundig advies.

Beheer:
Indien u uw woning wilt verhuren betekent dat voor u een extra administratieve zorg. Als service van onze dienstverlening kunnen wij deze zorg voor u uit handen nemen. Onder beheer van een woning moet u denken aan: het incasseren van de huur, het verzorgen van de eindnota's inzake de kosten van gas, water en electra, het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden aan de woning in overleg met u als eigenaar, alsmede de (tussentijdse) controle van de woning. U bent er dan bijvoorbeeld zeker van dat uw woning goed wordt onderhouden tijdens uw afwezigheid.

U kunt uw zorgen beperken of (bijna) helemaal vergeten door te kiezen voor beperkt of volledig beheer door GuntenaarWonen. Het spreekt vanzelf dat wij uitsluitend het beheer voeren, indien wij ook de verhuur voor u als eigenaar mogen verzorgen.

Wie zijn wij?

Joke Guntenaar

Makelaar

Taco Guntenaar

Register makelaar taxateur

Onze nieuwste woningen

Faunalaan 182

€ 1.850 per maand

Nijenheim 3223

€ 385.000 k.k.

de Engh 11 I

€ 1.300 per maand

Kampweg 9 a

€ 1.650 per maand

Antonlaan

€ 1.900 per maand

Kaapsehof 12

€ 2.750 per maand

Jan van Zutphenlaan 74

€ 415.000 k.k.

Overstraat 1

€ 1.850 per maand

Overstraat 2

€ 3.375 per maand

Onze vestiging