Brick Vastgoed

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Brick Vastgoed biedt haar klanten, zowel huurders als verhuurders, snel resultaat in het huren of verhuren van geschikte woonruimte in de regio Eindhoven.

Brick Vastgoed is als woonbemiddelaar gespecialiseerd in het verhuren en beheren van particulier vastgoed. Onder het verhuren en beheren van particulier vastgoed wordt verstaan: het verhuren en beheren van woningen die in privé bezit zijn. Deze woningen lopen uiteen van kamers tot en met villa's.

Brick Vastgoed heeft veel ervaring in de bemiddeling tussen huiseigenaren, expats en bedrijven. Wij hebben tevens directe contacten met HR-afdelingen van (grote) bedrijven in de regio Eindhoven.
Inschrijven is bij Brick vastgoed gratis en zonder verplichtingen.

Heeft u ondanks ons actuele aanbod geen passende woning gevonden, dan raden wij u aan om u zelf toch in te schrijven! Wij weten namelijk vaak dat er een woning binnen afzienbare tijd vrij, of in de verhuur komt. Deze staat dan nog niet bij het actuele aanbod en kan toch passen bij uw woonwensen.

Het inschrijfformulier geeft ons een inzicht in uw persoonlijke situatie en de woonwensen die u nastreeft. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van de best passende woonruimte en u vrijblijvend een selectie aanbieden.

Neemt u alstublieft bij uw eerste bezoek aan Brick vastgoed kopieën van uw legitimatiebewijs en uw loonstrook mee (ondernemers: meest recente aanslag inkomstenbelasting en uittreksel van de Kamer van Koophandel).

Wie zijn wij?

Nick Britstra

Directeur

Roxan Slaats

Verhuurmakelaar

Marloes van Vugt

Verhuurmakelaar

Yannicke van der Linden

Verhuurmakelaar

Anouk Bruens

Binnendienst

Onze nieuwste woningen

De Huysacker

€ 2.000 per maand

Gabriël Metsulaan

€ 1.450 per maand

Willem de Zwijgerstraat

€ 1.695 per maand

Generaal Stedmanstraat

€ 1.800 per maand

Statenlaan

€ 2.100 per maand

Dr Cuyperslaan

€ 1.650 per maand

Schouwbroekseweg

€ 1.325 per maand

Hoogstraat

€ 525 per maand

Bruninckxdal

€ 1.600 per maand

Onze vestiging