Kempen O.G. Vastgoedbeheer

Eindhoven

Woningverhuur in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Leuk dat u hebt “doorgeclickt” !
U bent nog één click verwijderd van onze site www. kempen-og. nl , waar u het totale aanbod vindt dat wij u kunnen bieden in de regio Eindhoven, Zuid-Oost Brabant. Eén click verwijderd ook van mensen die u graag verder helpen met het vinden van uw nieuwe woning. Onze site is altijd up-to-date en wij staan u graag te woord!

Huren of Verhuren van uw Woonruimte?
Dan bent u bij ons (al meer dan 20jaar) aan het juiste adres.
Kempen O. G. is een klein en actief kantoor met een uitgebreide klantenkring. Begonnen rond 1985 in Waalre, zijn we niet alleen een van de oudste, zo niet de oudste (ver)huurmakelaar in de regio Eindhoven, maar ook een van de grootste gespecialiseerde huurbemiddelaars in m. n. gemeubileerde en gestoffeerde woonruimte.

Wij verkopen niet, bemiddelen niet in kamerverhuur etc. , doch richten ons specifiek op de vragen en wensen van ons uitgebreide klantennetwerk. Een netwerk van bedrijven en organisaties en van huurders en verhuurders, die op zoek zijn naar voor hen geschikte woonruimte. Wij zijn er voor u!

Woonruimte aan te bieden?
Wellicht zoekt u een professionele beheerder van uw (al dan niet tijdelijke) woonruimte. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres! Wordt u uitgezonden door uw werkgever, bent u belegger in onroerend goed, overwinteraar in het buitenland, gaat u mogelijk samenwonen, kortom heeft u gestoffeerde en/of gemeubileerde woonruimte beschikbaar voor verhuur, ga dan voor informatie naar onze site
www. kempen-og. nl of neem de telefoon en bel ons! Wij staan voor u klaar!

Huren?
Ons team van vaste medewerksters met een jarenlange kennis van de markt, gaan graag op zoek naar die woonruimte die bij u en uw budget past. Het vak is dienstverlening, hetgeen u ook als zodanig zult ervaren.
Snel en efficiënt doch met zorg bemiddelen en adviseren wij bij het vinden van uw nieuwe woning. Die woning waar u zich thuis zult voelen. En … inschrijven hoeft echt niet bij ons. Wees dus welkom!

Wie zijn wij?

Evelien Smits

Verhuurmakelaar

Miriam van de Vijfeijken

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Korte Kerkstraat

€ 475 per maand

Nieuwe Emmasingel

€ 925 per maand

Meerstraat

€ 1.125 per maand

Kruisstraat

€ 1.050 per maand

Willem de Bruynstraat

€ 1.300 per maand

Onze vestiging