Lightcity Housing

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Welkom

Lightcity Housing bestaat uit een team van deskundige en gespecialiseerde makelaars en kantoormedewerkers die jarenlange ervaring hebben op de vastgoedmarkt van regio Groot Eindhoven. We voeren dagelijks ons werk met grote toewijding uit en denken graag met u mee, en daarbij het liefst zelfs twee stappen vooruit.

Net zo innovatief als Eindhoven

Lightcity Housing is trots op de kracht die de regio uitstraalt. Net als de stad werken we dan ook hard om technologische vooruitgang en het innovatieve, eigentijdse karakter van Eindhoven door te voeren in onze dagelijkse werkzaamheden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht voor uw wensen waar wij onze dienstverleningen geheel op inrichten. Zo gebruiken we onze succesformule om voor al onze klanten de beste service te bieden.

Of u nu al jaren woonachtig bent in de regio van Eindhoven of als expat (tijdelijk) in deze mooie omgeving komt wonen, Lightcity Housing is u graag van dienst met onze complete services. Van zoektocht naar het juiste huur appartement tot het snel en deskundig verhuren of verkopen van uw huidige woning. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze nieuwste woningen

Pastoor Sickingstraat

€ 2.150 per maand

Geldropseweg

€ 1.250 per maand

St Jorislaan

€ 1.995 per maand

Abdijtuinen

€ 2.195 per maand

Abdijtuinen

€ 1.750 per maand

Tongelresestraat

€ 1.260 per maand

Marktstraat

€ 885 per maand

Markt

€ 1.350 per maand

Markt

€ 1.450 per maand

Onze vestiging