Pararius Huurwoningen

Rotsvast Eindhoven, woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Willemstraat 14, 5611 HD Eindhoven

Toon alle huurwoningen aangeboden door Rotsvast Eindhoven

Over ons

Rotsvast is al ruim 30 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en continue wisselende woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rotsvast toonaangevend in de markt.

Alle medewerkers verhuren woningen, appartementen en kamers en spelen een rol bij het beheer. U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van woningen, die u op korte termijn en meestal direct kunt huren.

Wachtlijsten van soms jaren komen bij Rotsvast niet voor. De woningen zijn tijdelijk te huur, maar kunnen ook vaak voor langere termijn worden gehuurd. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

Bent u op zoek naar een huurwoning, neem dan nu dan contact met ons op!

Direct een geschikte woning vinden? Bekijk dan ons actuele woningaanbod.

Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning.

Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.

Bij Rotsvast stellen wij allen prijs op een langdurige relatie met huurders en verhuurders en wij zullen ons best doen om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Koen Peeters
  Koen Peeters
  Verhuurmakelaar
 • Hans van Gennip
  Hans van Gennip
  Verhuurmakelaar
 • Laurine Vrijhof
  Laurine Vrijhof
  Verhuurmakelaar
 • Arno Vervoord
  Arno Vervoord
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer