Rotsvast Eindhoven

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Rotsvast is al ruim 30 jaar DE GROOTSTE SPECIALIST in (tijdelijk) huren, verhuren en beheren van woningen. Met meer dan 20 vestigingen en continue wisselende woningen op de website, die op korte termijn te huur zijn door heel Nederland, is Rotsvast toonaangevend in de markt.

Alle medewerkers verhuren woningen, appartementen en kamers en spelen een rol bij het beheer. U heeft een uitgebreide keuze uit een divers aanbod van woningen, die u op korte termijn en meestal direct kunt huren.

Wachtlijsten van soms jaren komen bij Rotsvast niet voor. De woningen zijn tijdelijk te huur, maar kunnen ook vaak voor langere termijn worden gehuurd. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning.

Bent u op zoek naar een huurwoning, neem dan nu dan contact met ons op!

Direct een geschikte woning vinden? Bekijk dan ons actuele woningaanbod.

Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning.

Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.

Bij Rotsvast stellen wij allen prijs op een langdurige relatie met huurders en verhuurders en wij zullen ons best doen om de beste deal voor de opdrachtgever te maken.

Wie zijn wij?

Koen Peeters

Verhuurmakelaar

Hans van Gennip

Verhuurmakelaar

Laurine Vrijhof

Verhuurmakelaar

Arno Vervoord

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

de Schop

€ 1.285 per maand

De Remise

€ 1.395 per maand

de Koppele

€ 1.895 per maand

Boschdijk

€ 1.350 per maand

Meerwater

€ 1.495 per maand

Meerwater

€ 1.495 per maand

Meerwater

€ 1.495 per maand

Waterlinie

€ 1.375 per maand

Kromakkerweg

€ 1.395 per maand

Onze vestiging