Rotsvast Eindhoven

Eindhoven

Woningverhuur en woningverkoop in Eindhoven en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Rotsvast is met 20 filialen en ruim 30 jaar ervaring DE SPECIALIST in het huren, verhuren en beheren van woningen in Nederland. Met de Brainport Eindhoven als technisch hart van de Nederlandse economie trekt Eindhoven veel internationaalverkeer, deze expats worden al ruim 10 jaar door ons gehuisvest. Rotsvast biedt een groot netwerk binnen deze regio met klanten als ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL en PSV!

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen, appartementen en kamers. U heeft de keuze uit een divers aanbod van woningen, appartementen en kamers die u op korte termijn kunt huren.

Lange wachtlijsten komen bij Rotsvast niet voor. De woningen en appartementen kennen diverse bestemmingen, zo is het mogelijk om voor de lange termijn te huren, maar ook voor tijdelijke huur bent u op het juiste adres. Onze medewerkers assisteren u graag bij het vinden van de juiste woning.

Bent u op zoek naar een huurwoning, neem dan nu dan contact met ons op!

Direct een geschikte woning vinden? Bekijk dan ons actuele woningaanbod.

Ook voor de verhuur en beheer van uw woning / vastgoed bent u bij ons aan het goede adres. Rotsvast adviseert u vrijblijvend over het (tijdelijk) verhuren van uw woning.

Wij gaan op zoek naar passende huurders voor uw woning en indien u dit wenst, kan Rotsvast zowel het technisch beheer alsook het financieel-administratief beheer voor u uitvoeren.

Bij Rotsvast streven we naar langdurige klantenrelaties met zowel de verhuurder als huurder, wij zullen er dus ook alles aan doen om de beste deal voor de opdrachtgever te realiseren.

Wie zijn wij?

Koen Peeters

Verhuurmakelaar

Hans van Gennip

Verhuurmakelaar

Laurine Vrijhof

Verhuurmakelaar

Arno Vervoord

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Aldendriel

€ 1.450 per maand

Zeelsterstraat

€ 1.025 per maand

Wal

€ 1.425 per maand

Wal

€ 1.425 per maand

Torenallee

€ 1.875 per maand

Dr Cuyperslaan

€ 1.175 per maand

Wal

€ 1.250 per maand

Bosleeuwerik

€ 1.795 per maand

Schultinghstraat

€ 1.495 per maand

Onze vestiging