Pararius Huurwoningen

Agnes Tomesen Makelaardij, woningverkoop in Etten-Leur en omgeving

Bredaseweg 53, 4872 LA Etten-Leur

Toon alle koopwoningen aangeboden door Agnes Tomesen Makelaardij

Over ons

Wij zijn een dynamisch makelaarskantoor met veel ervaring én een persoonlijke aanpak. We hebben aandacht voor u en voor de ontwikkelingen binnen de woningmarkt. We verkopen uw woning en we begeleiden u bij de aankoop van uw huis. Daarnaast taxeren we woningen en bemiddelen we in de verhuur.

Aandacht voor uw wensen
Samen met u werken we aan het realiseren van uw woonwensen. Bij het verkoop- en bij het aankoopproces. Prijzen en kubieke meters zijn ook voor ons maatstaven, maar we kijken verder. We luisteren goed naar u en nemen de tijd voor u. Dát voegen we bij onze marktkennis en de ervaring die we als makelaars hebben. We verkopen uw woning niet alleen voor de beste prijs, maar zorgen vooral dat u aan de verkoop een goed gevoel overhoudt.

Ons team staat voor u klaar
Bij Agnes Tomesen Makelaardij wordt u dus geholpen door een team van mensen die aandacht hebben voor de zaak. Voor úw zaak welteverstaan. Dat voelt u als u bij ons binnenkomt. Voor uw eerste aan- of verkoop en ook als u daarna weer bij ons terugkomt. We hebben plezier met elkaar en in ons werk. Daarom verkopen we zoveel. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en flexibel inzetbaar. Dit komt uw zaak ten goede.

Nieuw: Qualis-makelaar voor hogere segment
Agnes Tomesen Makelaardij behoort tot een selecte groep van NVM-makelaars die zich Qualis-makelaar mogen noemen. Makelaars met een uitstekende reputatie, een brede expertise en een (vaak) marktleidende positie in het hogere marktsegment. Dankzij de samenwerking met alle Qualis-makelaars komen woningen in het hogere segment bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Zo verhogen wij ook voor dit segment de kans op een succesvolle verkoop.

Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht!
Wat we verkopen, verwoorden we goed. Maar we luisteren ook, we zijn eerlijk en maken waar wat we beloven. Daarom zijn wij succesvol in wat we doen. Vandaar ook onze slogan: "Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht! " We verwelkomen u graag op ons kantoor.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Agnes Tomesen
  Agnes Tomesen
  Register Makelaar Taxateur
 • Tim Stassen
  Tim Stassen
  Kandidaat-makelaar
 • Margot Patist
  Margot Patist
  Commercieel medewerker
 • Kim Nooijens
  Kim Nooijens
  Commercieel medewerker
 • Samantha Vincenten
  Samantha Vincenten
  Commercieel medewerker
 • Isabelle Lips
  Isabelle Lips
  Commercieel medewerker

+ Toon meer

Toon alle koopwoningen aangeboden door Agnes Tomesen Makelaardij