Agnes Tomesen Makelaardij

Etten-Leur

Woningverkoop in Etten-Leur en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Wij zijn een dynamisch makelaarskantoor met veel ervaring én een persoonlijke aanpak. We hebben aandacht voor u en voor de ontwikkelingen binnen de woningmarkt. We verkopen uw woning en we begeleiden u bij de aankoop van uw huis. Daarnaast taxeren we woningen en bemiddelen we in de verhuur.

Aandacht voor uw wensen
Samen met u werken we aan het realiseren van uw woonwensen. Bij het verkoop- en bij het aankoopproces. Prijzen en kubieke meters zijn ook voor ons maatstaven, maar we kijken verder. We luisteren goed naar u en nemen de tijd voor u. Dát voegen we bij onze marktkennis en de ervaring die we als makelaars hebben. We verkopen uw woning niet alleen voor de beste prijs, maar zorgen vooral dat u aan de verkoop een goed gevoel overhoudt.

Ons team staat voor u klaar
Bij Agnes Tomesen Makelaardij wordt u dus geholpen door een team van mensen die aandacht hebben voor de zaak. Voor úw zaak welteverstaan. Dat voelt u als u bij ons binnenkomt. Voor uw eerste aan- of verkoop en ook als u daarna weer bij ons terugkomt. We hebben plezier met elkaar en in ons werk. Daarom verkopen we zoveel. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en flexibel inzetbaar. Dit komt uw zaak ten goede.

Nieuw: Qualis-makelaar voor hogere segment
Agnes Tomesen Makelaardij behoort tot een selecte groep van NVM-makelaars die zich Qualis-makelaar mogen noemen. Makelaars met een uitstekende reputatie, een brede expertise en een (vaak) marktleidende positie in het hogere marktsegment. Dankzij de samenwerking met alle Qualis-makelaars komen woningen in het hogere segment bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Zo verhogen wij ook voor dit segment de kans op een succesvolle verkoop.

Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht!
Wat we verkopen, verwoorden we goed. Maar we luisteren ook, we zijn eerlijk en maken waar wat we beloven. Daarom zijn wij succesvol in wat we doen. Vandaar ook onze slogan: "Vakkundig. Vertrouwd. Verkocht! " We verwelkomen u graag op ons kantoor.

Wie zijn wij?

Agnes Tomesen

Register makelaar taxateur

Tim Stassen

Kandidaat-makelaar

Margot Patist

Commercieel medewerker

Kim Nooijens

Commercieel medewerker

Samantha Vincenten

Commercieel medewerker

Isabelle Lips

Commercieel medewerker

Onze nieuwste woningen

Van Schendelstraat 19

€ 250.000 k.k.

Ooievaar 22

€ 485.000 k.k.

Wilhelminalaan 72

€ 239.000 k.k.

Wouter Berthoutlaan 57

€ 232.000 k.k.

Pianohof 56

€ 250.000 k.k.

Pastoor Kroesstraat 10

€ 225.000 k.k.

Ribesstraat 4

€ 295.000 k.k.

Bazuinlaan 97

€ 259.000 k.k.

Onze vestiging