Pandomo Makelaars

Groningen

Woningverhuur in Groningen en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Bij Pandomo Makelaars werken gedreven medewerkers, die stuk voor stuk en vanuit hun eigen rol, de drive hebben om uw woonwens te vervullen. Hoe je woont heeft tenslotte een ontzettend belangrijke invloed op je leven! Hoe simpel het ook klinkt: bij onze makelaardij werken mensen die hun werk leuk vinden. En dit enthousiasme ziet u terug in ons werk!

Waar we voor staan
Wat uniek is aan Pandomo Makelaars, is dat we als betrokken makelaar in Groningen en omstreken niet alleen de stad op ons duimpje kennen, maar ook een heel omvangrijk netwerk en bereik hebben. Omdat we de wensen van onze klanten goed in beeld hebben, kunnen we vraag en aanbod vaak snel aan elkaar koppelen en ook nog eens full service bieden. Dat is voor iedere partij fijn!

Kortom: Een makelaar met Groningse nuchterheid, die meedenkt, actief en enthousiast is en extra aandacht heeft voor persoonlijk contact. Zo zou het karakter van Pandomo Makelaars in een notendop kunnen worden gevat.

“Al ruim 23 jaar zorgen wij ervoor dat Groningers, met wat voor woonwens dan ook, worden geholpen. We doen dingen niet perse anders dan anderen - we willen ons werk gewoon goed doen. En dat maakt ons al jarenlang een betrouwbare partner voor veel verschillende partijen. ” – Piet Cazemier

Wie zijn wij?

Remco Molenaar

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Weeshuisgang 2 14

€ 1.050 per maand

Friesestraatweg 207 25

€ 995 per maand

Suikerlaan 5

€ 1.400 per maand

Suikerlaan 5 D12

€ 1.075 per maand

Suikerlaan 5 e

€ 925 per maand

Weeshuisgang 2 16

€ 1.050 per maand

Gotenburgweg 7 2

€ 895 per maand

Stationsstraat 40 a

€ 1.350 per maand

Suikerlaan 5 s

€ 1.295 per maand

Onze vestiging