Pararius Huurwoningen

Van der Meulen Makelaars, woningverhuur in Groningen en omgeving

Verlengde Hereweg 14, 9722 AB Groningen

Toon alle huurwoningen aangeboden door Van der Meulen Makelaars

Over ons

U stuurt uw personeel toch niet meer naar hotels. . .

. . . als u ze voor veel minder tijdelijk een (t)huis geeft

Verhuur van tijdelijke gemeubileerde huisvesting in Groningen voor een echt 'thuis'.
Het verhuren van gemeubileerde woningen voor tijdelijke huisvesting neemt toe. Logisch, want vergelijk je de prijs van een nacht in een hotelkamer met de maandhuur in een tijdelijke woning. . tsja, dan hoeven we u niets meer te vertellen.

Een aanpak met vele voordelen

Natuurlijk is de besparing een zeer aantrekkelijke reden om uw personeel tijdelijk naar 'huis' te sturen. Maar wat dacht u van de privacy? In een tijdelijke woning kan uw personeel zich toch veel beter ontspannen dan op een hotelkamer? Al onze woningen zijn compleet ingericht met alle faciliteiten die je thuis ook hebt. U of uw medewerker hoeft enkel nog een koffer met persoonlijke spullen mee te nemen.

Specialisten in tijdelijk thuis

Van der Meulen Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren van gemeubileerde woningen voor tijdelijke huisvesting. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd van een scala aan woningen. Wonen naar wens noemen we dat.

De grootste verhuurmakelaar van Groningen

Van der Meulen Makelaars is de grootste verhuurder van gemeubileerde huisvestigingen in Groningen. Wilt u een overzicht van de woningen die wij nog vrij hebben of wilt u meer weten over de interessante mogelijkheden van gemeubileerde verhuur in Groningen, neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Medewerkers

 • Eddy van der Meulen
  Eddy van der Meulen
  Verhuurmakelaar
 • Anne Brunninkhuis
  Anne Brunninkhuis
  Verhuurmakelaar
 • Thea Brunninkhuis
  Thea Brunninkhuis
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer