Haarlem Real Estate

Haarlem

Woningverhuur in Haarlem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Haarlem Real Estate is al ruim 17 jaar een vertrouwde partij in verhuur van woningen in Haarlem en omgeving.

U kunt via Haarlem Real Estate uw appartement of huis verhuren.

Haarlem Real Estate is in Haarlem gevestigd en is pro-actief als verhuurmakelaar. Het werkgebied van Haarlem Real Estate is de regio Haarlem (Zuid-Kennemerland) met onder andere de volgende plaatsen: Aerdenhout, Beverwijk, Bloemendaal, Driehuis, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Velserbroek en Zandvoort.

Bij verhuur via Haarlem Real Estate wordt uw huurwoning gepresenteerd op meerdere gespecialiseerde verhuurwebsites, alles gericht om uw appartement of huis deskundig, veilig en snel te verhuren.

Haarlem Real Estate beschikt over een uitgebreid netwerk (bedrijven, meestal multinationals en relocation agencies) in Haarlem en omgeving. Uw huurders kunnen expats zijn, starters op de woningmarkt of mensen die ter overbrugging een gemeubileerde of gestoffeerde huurwoning zoeken.

Het verhuren van woningen aan expats is de specialiteit van Haarlem Real Estate. Deze expats huren meestel een gemeubileerde woning en zijn werkzaam in de regio IJmond, Amsterdam, Haarlem, Schiphol (Rijk) en Hoofddorp.

De website van Haarlem Real Estate ook beschikbaar in de Engelse taal en is dus laagdrempelig voor expats die zelf een huurwoning in de regio Haarlem zoeken.

Hoe wij uw woning verhuren in Haarlem en omgeving. Bij het verhuren van uw appartement of huis via Haarlem Real Estate worden de volgende stappen doorlopen:

-Kennismaking in de te verhuren huurwoning en opname van het te verhuren huis of appartement gecombineerd met een advies over de huurprijs. Overleg over welk model huurcontract te gebruiken. Het huurcontract kan voor onbepaalde tijd zijn of voor bepaalde tijd zijn (maximaal 2 jaar). Uiteraard worden uw wensen met betrekking tot een nieuwe huurder besproken.

-Plaatsing van uw huis of appartement op de website van Haarlem Real Estate en circa 15 andere verhuur websites.

-Plannen en verzorgen van bezichtigingen.

-Screening kandidaat huurder (check inkomen huurder etc. ) via de unieke Haarlem Real Estate credit check.

-Het voeren van onderhandelingen in overleg met u als verhuurder.

-Opstellen van de huurovereenkomst (bij verhuur aan een expat ook in het Engels).

-Incasseren van de eerste maand huur en borg.

-Verzorgen van de sleuteloverdracht met een inspectierapport.

Is uw woning eenmaal verhuurd dan blijft Haarlem Real Estate als verhuurmakelaar altijd beschikbaar voor advies. Aan het einde van de verhuurperiode zijn wij weer beschikbaar voor de eindinspectie van de woning.

Kortom via Haarlem Real Estate kunt u uw woning in de regio Haarlem deskundig, veilig en snel verhuren waarbij u alle werkzaamheden uit handen worden genomen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Appartement of huis tijdelijk verhuren in de regio Haarlem

Ook voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Haarlem Real Estate aan het juiste adres. Dit kan voor een periode van 3 maanden tot een jaar. Wellicht gaat u tijdelijk naar het buitenland en heeft u uw eigen woning een tijdje niet nodig. Er zijn altijd mensen die een woning ter overbrugging zoeken!

Ook voor tijdelijke verhuur nemen wij u het gehele verhuurproces uit handen. U kunt vrijblijvend contact opnemen.

Woningbeheer Haarlem Real Estate

Het uitbesteden van woningbeheer (technisch en financieel), betekent dat alle verhuur gerelateerde zaken op een heldere en professionele manier worden verzorgd met een zo hoog mogelijk rendement voor u als verhuurder.

De missie is om de verhuurder geheel te ontzorgen. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld in het buitenland woont. U kunt vrijblijvend contact opnemen.

Wie zijn wij?

Marcel Keesman

Verhuurmakelaar

Haarlem Real Estate

Verhuurmakelaar

Onze nieuwste woningen

Lange Begijnestraat

€ 1.200 per maand

Lange Begijnestraat

€ 1.750 per maand

Spaarnekade

€ 1.995 per maand

Onze vestiging