Koops Makelaardij

Haarlem

Woningverhuur in Haarlem en omgeving

Ons actuele aanbod

Over ons

Dé verhuurmakelaar van regio Haarlem.

Wij zijn een toonaangevende verhuurmakelaar gespecialiseerd in het huren en verhuren van huurwoningen in de regio Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Wij verhuren meer dan 500 vrije sector huurwoningen per jaar. Voor een verhuurder verzorgen wij het gehele bemiddelingsproces. Ervaar onze verhuurkracht!

Voor de verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers waarvan u dan ook een optimaal advies mag verwachten. Kernwoorden van Koops Makelaardij zijn: bewust, betrokken, bewogen en betrouwbaar. Persoonlijk contact stellen wij daarom ook erg op prijs.

De huurder
Koops Makelaardij werkt zonder wachtlijsten en u kunt zich gratis inschrijven als woningzoekende op onze website! Een van de medewerkers van Koops Makelaardij zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn. Bij Koops Makelaardij is het via een zoekopdracht mogelijk om verschillende woningen in een dagdeel te bezichtigen. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Indien u de juiste woning heeft gevonden, stellen wij u voor aan de eigenaar of beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt uitgebreid besproken met huurder en verhuurder.

Koops Makelaardij heeft zich gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Haarlem op de Gedempte Oude Gracht 152 A, nabij het Spaarne.

Wie zijn wij?

Alex Veltman

Office manager

Stephanie Loos

Verhuurmakelaar

Natasja Cornelissen

Verhuurmakelaar

Jeroen Last

Vastgoedadviseur

Wendy Koops - de Leeuw

Vastgoedadviseur

Onze nieuwste woningen

Florapark

€ 1.550 per maand

Florapark

€ 1.400 per maand

Duinoordstraat

€ 1.895 per maand

Burgemeester Engelbertsstraat

€ 800 per maand

Burgemeester Engelbertsstraat

€ 950 per maand

Mauritsstraat

€ 1.250 per maand

Van 't Hoffstraat

€ 1.595 per maand

Bloemendaalseweg

€ 1.850 per maand

Zuider Buiten Spaarne

€ 1.895 per maand

Onze vestiging