Pararius Huurwoningen

Koops Makelaardij, woningverhuur in Haarlem en omgeving

Gedempte Oude Gracht 152 A, 2011 GX Haarlem

Toon alle huurwoningen aangeboden door Koops Makelaardij

Over ons

Dé verhuurmakelaar van regio Haarlem.

Wij zijn een toonaangevende verhuurmakelaar gespecialiseerd in het huren en verhuren van huurwoningen in de regio Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Leiden. Wij verhuren meer dan 500 vrije sector huurwoningen per jaar. Voor een verhuurder verzorgen wij het gehele bemiddelingsproces. Ervaar onze verhuurkracht!

Voor de verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Het team bestaat uit enthousiaste en ervaren medewerkers waarvan u dan ook een optimaal advies mag verwachten. Kernwoorden van Koops Makelaardij zijn: bewust, betrokken, bewogen en betrouwbaar. Persoonlijk contact stellen wij daarom ook erg op prijs.

De huurder
Koops Makelaardij werkt zonder wachtlijsten en u kunt zich gratis inschrijven als woningzoekende! Een van de medewerkers van Koops Makelaardij zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en u krijgt antwoord wanneer er vragen zijn. Bij Koops Makelaardij is het via een zoekopdracht mogelijk om verschillende woningen in een dagdeel te bezichtigen. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

Indien u de juiste woning heeft gevonden, stellen wij u voor aan de eigenaar of beheerder van de woning. Wanneer de eigenaar akkoord is met u als nieuwe huurder, stellen wij de huurovereenkomst op. Deze wordt uitgebreid besproken met huurder en verhuurder.

Koops Makelaardij heeft zich gevestigd in een monumentaal pand in de binnenstad van Haarlem op de Gedempte Oude Gracht 152 A, nabij het Spaarne. Het adres van ons kantoor in Amstelveen is Amsterdamseweg 576, 1181BZ te Amstelveen.

+ Toon meer

Medewerkers

 • Alex Veltman
  Alex Veltman
  Verhuurmakelaar
 • Jeroen Last
  Jeroen Last
  Verhuurmakelaar
 • Mitchel Mense
  Mitchel Mense
  Verhuurmakelaar
 • Natasja Cornelissen
  Natasja Cornelissen
  Verhuurmakelaar
 • Stephanie Loos
  Stephanie Loos
  Verhuurmakelaar
 • Sander Koops
  Sander Koops
  Verhuurmakelaar
 • Marielle Peters
  Marielle Peters
  Verhuurmakelaar

+ Toon meer